29 / 03 / 2024

Symbol İstanbul, kentsel değişimin sembolü olacak! 2+1'ler 179 bin TL!

Symbol İstanbul, kentsel değişimin sembolü olacak! 2+1'ler 179 bin TL!

    Karden İnşaat’ın, Esenyurt’ta inşa ettiği Symbol İstanbul projesi, süreçle birlikte kentsel değişimin de sembolü olmaya hazırlanıyor


 

Yatırımcılarına kazandırdıklarının yanı sıra bulunduğu lokasyona kattığı değerlerle de dikkat çeken KARDEN İnşaat, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Halk arasında ‘Kentsel Dönüşüm Yasası’ olarak bilinen ‘Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi’  hakkındaki Kanun Taslağı’nın çıkmasıyla birlikte olumlu gelişmeler yaşanacağına dikkat çeken KARDEN Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, “Bu gelişmeler ışığında inşaat sektöründe 2012 yılının 2011’e oranla daha fazla büyüme yaşanacağına inanıyoruz” dedi.

2012 yılında yüksek nitelikli ofis binalarının, nitelikli ve ulaşılabilir fiyatlı konut projelerinin ön plana çıkacağına işaret eden Karadeniz, geçmişe göre mimari açıdan eser niteliği taşıyan ve konseptinde ince detayların düşünüldüğü projelerin ve yeşil bina kriterlerinin dikkat çekeceğini vurguladı. KARDEN İnşaat’ın karma konseptli projesi Symbol İstanbul’un bu kriterler ışığında inşa edildiğini söyleyen Karadeniz, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

“Symbol İstanbul’un inşa edildiği Esenyurt bölgesinde kentsel değişim hareketleri 2008 yılı itibariyle başladı. Esenyurt için Türkiye’de ilk kentsel değişimin başladığı yer diyebiliriz. Hali hazırda sanayisinden konutuna ve alışveriş merkezlerine kadar değişen bir Esenyurt var. İstanbul’a gelen yatırımcıların en büyük gözdesi durumunda bir lokasyon. Ayrıca Esenyurt, İstanbul gayrimenkul piyasasında en fazla konut alımının yapıldığı ilçelerin başında geliyor. Symbol İstanbul da böyle bir lokasyonun sembolü haline gelecek bir proje.”

KARDEN İnşaat’ın karma konseptli projesi Symbol İstanbul, metrobüse 1,5 km, Atatürk havalimanına 12 km, E-5’e 500 metre, TEM’e 2 km, TÜYAP’a 3 km ve deniz otobüsüne 4 km konumuyla dikkat çekiyor. Symbol İstanbul, gıda alışverişi, her türlü teslimat organizasyonu, kuru temizleme, ev temizliği, evde yemek hizmeti, çilingir, tamirci, boyacı ve camcı, seyahat, eğlence, stil ve alışveriş, veteriner, peyzaj ve hukuki danışmanlık hizmetlerini residence projesinde yaşayan yatırımcılarına sunacak. Symbol İstanbul projesinde stüdyolar 85 bin TL'den, 1+1'ler 138 bin TL'den, 2+1'ler 179 bin TL'den, 3+1'ler 272 bin TL'den, 3+1 evler 272 bin TL'den, 4+1'ler 510 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Karden İnşaat, Karadeniz Ailesi’nin 1970 yılında başlayan ve tekstil, kimya, enerji gibi birçok alanda faaliyet gösterdiği başarılı KRD Group yolculuğunun bir eseri olarak 2002 yılında İstanbul’da kurulmuştur. İnşaat sektöründe ilk olarak endüstri yapıların inşası ile faaliyet göstermeye başlayan Karden İnşaat, sonrasında enerji yapıları, okul inşaatları, iş ve alışveriş merkezleri ile yolculuğunu geniş bir boyuta taşımıştır. 2009 yılında konut ve ticari alanda farklı projeler geliştirmeye yönelik çalışmalara başlayan Karden İnşaat, mimariyi estetik ve sağlamlık ile buluşturduğu ayrıcalıklı yaşam projeleri ile inşaat sektöründe adından söz ettirmeye başlamıştır. Karden İnşaat’ın konut sektörüne yönelik ilk busidence projesi Avenue’dür.