20 / 04 / 2024

Soyak’ın tüm konutlarında yüzde 1 KDV avantajı!

 Soyak’ın tüm konutlarında yüzde 1 KDV avantajı!

Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak’ın inşası devam eden 5 projesinde de tüm konutların satışları yüzde 1 KDV taahhüdüyle devam ediyor...


İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan Soyak Evostar ve Soyak Parks Aparts, İstanbul’da Zincirlikuyu’da yer alan Soyak Soho’yla İzmir’de inşası devam eden Soyak Siesta ve Soyak Mavişehir Optimus’ta tüm daireler %1 KDV taahhüdüyle satışa sunuluyor. 


Halkalı’da yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar projesinde %1 KDV avantajının yanı sıra tüm konutlara dayalı döşeli ve %1 peşinatla sahip olmak mümkün. Bu projeden ev sahibi olmak isteyenler %1 peşinattan tam 1 yıl sonra 120 ay vadeyle %0,79 faiz oranıyla ödemeye başlayabilecekler. Yine Halkalı’daki Soyak Park Aparts’tan %1 KDV taahhüdüyle ev sahibi olmak isteyenler, ödemeye bir yıl sonra başlıyorlar. 


İzmir'in ilk yeşil sitesi LEED GOLD adayı Soyak Mavişehir Optimus'tan ev sahibi olmak isteyenlerse 'Avantajlı Yeşil Konut Kredisi' sayesinde hem % 0.74 kredi faiz oranı, hem de % 5 indirim fırsatıyla hem de %1 KDV avantajıyla ev sahibi oluyor. İzmir Karşıyaka'da 'az katlı' bina anlayışı ile oluşturulan 2 bin 250 konutluk Soyak Siesta'daysa tüm konutlar %1 peşinatla satışa sunuluyor. Soyak Siesta'dan ev satın alanlar hemen taşınabilecekleri gibi, ödemelere de %1 KDV taahhüdüyle 1 yıl sonra başlayabilecekler.


Soyak’ın LEED Gold sertifikasına aday başka bir projesi olan ve Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları yarışmasında Yeşil Binalar kategorisinde birincilik ödülü alan Soyak Soho da %1 KDV avantajıyla satışa sunuluyor.  Zincirlikuyu’da 77 konuttan oluşan Soyak Soho’da iç tasarım için dört ayrı seçenek ve isteğe bağlı olarakbu tasarımlara uyumlu ‘iç dekorasyon’ seçeneği sunuluyor. 

Son dönemlerde gündemde olan KDV oranları konusuna yönelik Soyak Holding CEO’su Dr. M.Emre Çamlıbel “Orta gelir grubuna hitap eden konutlardan yüzde 1 KDV alınması gerekirken, arazi değeri esas alındığı için bu oran yüzde 8, hatta bazı yerlerde yüzde 18 baremine takılabilir. Bu da konut alıcısına ekstra bir yük getirecek. Ancak şimdi Soyak projelerindeki %1 KDV imkanına sahip olan konutlardan satın alanlar bu konuda daha şanslı olacaklar. Hem düşük faiz oranları, hem avantajlı yeşil konut kredisi, hem de indirim imkanına sahip projelerimiz bulunuyor. Üstelik lüks konut segmentindeki projemiz de dahil olmak üzere her bir projemizdeki %1 KDV oranı ise, müşterilerimize daha satın alırken kazandıran bir imkan tanıyor olacak.”dedi.


Projelerle ilgili ayrıntılı bilgi için 7 gün 24 saat hizmet veren  444 0 795 numaralı Soyak Müşteri  Hizmetlerini aramak yeterli. 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler