11 / 05 / 2024

Soyak Evostar Halkalı'nın neresinde?

 Soyak Evostar Halkalı'nın neresinde?

Halkalı'da Soyak imzası ile yükselen ve 1+1, 2+1, 3+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut seçeneklerinden oluşan Soyak Evostar Halkalı'nın neresinde?


Soyak Evostar Halkalı'nın neresinde sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Soyak Evostar Halkalı projesi, Altınşehir İstanbul Caddesi üzerinde yer alıyor. 


İlçe olarak Küçükçekmece'ye bağlı olan Soyak Evostar Halkalı projesi,  1+1, 2+1, 3+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut alternatiflerinden meydana geliyor. 


Soyak Evostar Halkalı projesinde; koşu ve yürüyüş parkurları, fitnes merkezi, sauna, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları ve daha bir çok sosyal aktivite alanı bulunuyor.


Soyak Evostar'a nasıl gidilir?


TEM'den gelirken;


TEM otoyolunun her iki yönünden de Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekpres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Evostar satış ofisine ulaşılır.


E-5'ten gelirken;


E5 otoyolunun her iki yönünden de, TEM'e bağlantı yolu olan Basın Ekpres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesinin binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Evostar satış ofisine ulaşılır.


Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul

444 0 795

www.soyak.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com