28 / 03 / 2024

Sorgun Midas Konutları Yemenoğlu İnşaat tarafından Yozgat'ta yükseliyor!

 Sorgun Midas Konutları Yemenoğlu İnşaat tarafından Yozgat'ta yükseliyor!

Yozgat’ta konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Yemenoğlu İnşaat, 2013 yatırımlarına ara vermeden devam ediyor...


Yozgat’ın gelişen ilçesi Sorgun’un en önemli merkezlerinde, Yozgat’a değer katan projelerin mimarı Yemenoğlu İnşaat, şimdi de Sorgun’da yeni bir yaşam oluşturuyor.


Mimari konsepti kusursuz tasarlanmış, sosyal faaliyetleri titizlikle düşünülmüş, teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımı sağlam kurulmuş bir dünya. Burası, Sorgun Midas Konutları!


11.000 m² alan üzerinde 3.500 m² oturum alanı ve 7.500 m²‘si yeşil alan, her daireye yetecek kadar araç parkı, oturma alanları ve çocuk oyun parkı olacak bu dev proje; her bloğunda 2 giriş kapısı olan 6 blokta 96 adet 4+1 ve 28 adet 3+1 olmak üzere toplam 124 daireden oluşuyor.


Sorgun’un kalbinin attığı caddede, eski buğday pazarının hemen altında yükselecek olan Sorgun Midas Konutları‘nın ön kısmında yer alan 9‘ar katlı 3 bloğun her birinde 28 daire olmak üzere 96 adet 4+1 daire bulunuyor.


5‘er katlı olan arka 3 blokta ise 28 adet 3+1 daire yer alıyor.


Yeşillendirilmiş alanlarla huzurlu bir atmosfer oluşturulan Sorgun Midas Konutları‘nda, yüksek inşaat teknolojisiyle site sakinlerinin geleceği sağlam temeller üstüne kurulmuş durumda.


Projenin temeli önümüzdeki ay atılacak olup, daire sahiplerine 2014 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Yemenoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kıymazaslan projenin yatırım açısından büyük avantajlar sunduğunu, bununla birlikte konut sahibi olmak isteyenlere her türlü ödeme kolaylıklarını sunduklarının altını çiziyor.


Merkez Ofis Adres

Lise Caddesi Beşel Apartmanı Kat: 1/1 – P.K: 66100 Merkez, Yozgat


Telefon

+90 (354) 212 86 33


yemenoglu.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri