03 / 05 / 2024

De Meeuw Turkey Prefabrik Sistemler İnşaat şirketi kuruldu!

 De Meeuw Turkey Prefabrik Sistemler İnşaat şirketi kuruldu!

De Meeuw Turkey Prefabrik Sistemler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; İstanbul'un Beşiktaş bölgesinde De Meeuw İnternational B.V. ve De Meeuw Nederland B.V. tarafından kuruldu


Firmanın iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü barınma depolama korunma ve koruma ihtiyaçlarını karşılamak üzere her türlü çelik ve çelik elemanları...ünitelerini inşaat sahasına taşımak. Gayrimenkuller üzerinde tapu ve kadastro daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir kat mülkiyeti kat irtifakı intifa hakkı irtifak ve sükna hakları ile Türk Ticaret Kanunu(nda geçen şirket leh ve aleyhindeki diğer tüm hakları kullanabilir söz konusu gayri menkulleri teminat olarak gösterebilir kendi lehine veya üçüncü şahıslar lehine ipotek edebilir. Şirket alacaklarını teminat altına almak için gayrimenkulve menkul rehni alabilir fek ve tadil edebilir ve şirket mevzuundan mütevellit olan borçlar için gayrimenkul ipoteği ve menkul rehni verebilir fek ve tadil edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

10 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;
1- De Meeuw İnternational B.V.- 9 bin 975 TL.
2- De Meeuw Nederland B.V.- 25 TL.

De Meeuw Turkey Prefabrik Sistemler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Müdürlüğü'nü Marinus Adrianus Maria Meeuwissen ve Lourent François Albert yapacak.

Adres: İstanbul Beşiktaş, Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Tellioğlu Plz. No:6 K:4 D:5, oda N:1

Tel: (212)347-06-47

Alper Hamitoğlu / konuttimes.com