26 / 04 / 2024

Sinpaş GYO'dan Bursa Modern'e çocuk tiyatrosu!

 Sinpaş GYO'dan Bursa Modern'e çocuk tiyatrosu!

Sinpaş GYO Bursa Modern, bu kez çocukların gönlünü fethetti. 20 Ocak 2013 Pazar günü start alan Sinpaş GYO Bursa Modern Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklar ilk olarak “Hacivat ve Karagöz Ne İçin Yarışıyor?” adlı oyunu izlediler...


Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, bu kez çocukların gönlünü fethetti. 20 Ocak 2013 Pazar günü start alanSinpaş GYO Bursa Modern Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklar ilk olarak “Hacivat ve Karagöz Ne İçin Yarışıyor?” adlı oyunu izlediler. “Çocuk Tiyatrosu” 3 Şubat 2013 Pazar günüyapılacak oyunla devam edecek. 


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, bünyesinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile site sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya devam ediyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern, tarafından hayata geçirilen “Çocuk Tiyatrosu” bu kez Bursa Modern Seminer Salonu’nda miniklerle buluştu. Onlarca miniğin heyecan dolu bakışları arasında gerçekleştirilen “Çocuk Tiyatrosu” Sinpaş GYO Bursa Modern, sakileri tarafından da büyük beğeni topladı.  “Çocuk Tiyatrosu”3 Şubat 2013 Pazar günü “The Kitchen”oyunu ile devam edecek. Bursa Modern yaşam merkezi sakinleri, Bursa Modern’de yaşamanın ayrıcalıklarından önümüzdeki günlerde de faydalanmaya devam edecekler.