28 / 04 / 2024

Serene Kandilli Elysium projesinde 676 bin TL'ye!

Serene Kandilli Elysium projesinde 676 bin TL'ye!

Elysium Serene Kandilli'de alanları 122 metrekare ile 132 metrekare arasında değişen bahçe katı evlerin fiyatları 676 bin TL ile 843 bin TL arasında değişiyo


Şehrin merkezinde, sakin ve dingin bir hayatı yaşamayı tercih edenler için ideal bir yaşam bölgesi haline gelen Kandilli’deki Elysium “Serene” projesi, lokasyonu, sunduğu çağdaş yaşam koşulları ve dayanıklılığı kadar, az katlı ve estetik mimari yapısı ile de bölgeye olan talebe çözüm sunuyor. 

Elysium “Serene”, “Kandilli’de yaşamak için yeni bir neden…”sloganı ve vaadi ile bölgeye gösterilen talebe cevap olabilmeyi amaçlıyor.  

Ofton İnşaat, şehrin merkezinde sakin ve dingin bir hayatı yaşamayı tercih edenler için ideal bir yaşam bölgesi haline gelen Kandilli’de, Elysium “Serene” projesine devam ediyor.

Kandilli, zemin güvenliği, barındırdığı doğal özellikleri ve lokasyonu ile kendi başına bir cazibe taşırken, Elysium “Serene” de, “Kandilli’de yaşamak için yeni bir neden…”sloganı ve vaadi ile bölgeye gösterilen talebe cevap olabilmeyi amaçlıyor.  

2011 yılının Kasım ayında lansmanı yapılan proje, Boğaziçi gibi değerli bir bölge için lokasyon ve yatırım fırsatı açısından ihtiyaç duyulan bir çözüm alternatifi olarak öne çıkıyor.  

Elysium Serene Kandilli de alanları 122 metrekare ile 132 metrekare arasında değişen bahçe katı evlerin fiyatları 676 bin TL ile 843 bin TL arasında değişiyor. Alanları 140 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen normal kat evlerin fiyatları ise 911 bin TL ile 1 milyon 65 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Elysium “Serene” Kandilli, E 5 civarındaki projelerden farklı olarak trafik konusunda çok daha rahat bir noktada, TEM otoyollarına ve köprünün her iki yakasına da ulaşımın son derece kolay olduğu bir lokasyonda yer alıyor; az katlı ve estetik mimari yapısıyla yatırımcılarına Kandilli’ye yakışan çağdaş yaşam koşulları sunuyor. Öte yandan metrekare fiyatlarının uygunluğu açısından da muadillerinden ayrılan projenin satışları, lansman fiyatları ile devam ediyor. 

444 51 61



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler