03 / 05 / 2024

Serdivan Koç City projesinde fiyatlar 115 bin liradan başlıyor!

Serdivan Koç City projesinde fiyatlar 115 bin liradan başlıyor!

Sakarya Serdivan da inşa edilen Koç City projesinde daire fiyatları 115 bin liradan başlıyor!


 

Koç City projesi Sakarya Serdivan’da 6,5 dönüm alana kuruluyor. Projenin inşaatının yüzde 70’i tamamlanmış durumda. Konut teslimleri üç ay sonra yapılacak. . 20 müstakil dubleks, 4 bahçe dubleks, 4 daire, 177 metrekare müstakil dubleks, 183 metrekare bahçe dubleks ve 97 metrekare dairelerden meydana gelen Koç City Serdivan projesinde fiyatlar 115 bin liradan başlıyor.

 

Koçcity Serdivan da deprem ve bina güvenliği ön planda tutuluyor. Perdeli - çerçeveli sistem C25 hazır beton kullanılan Koçcity projesi enerjinin doğru ve israfsız kullanıldığı mekanlardan oluşuyor.

Yüzde 65 i yeşil ve bahçe alanı olarak ayrılan Koçcity de binaların dış cepheleri yüksek densiteli mantolama yalıtım malzemeleri ile kaplandı. Koç City Serdivan, Serdivan AVM ye 300 metre mesafede bulunuyor. Koç City Serdivan projesinde minimum daire fiyatı 115 bin TL olarak belirlendi. Banka kredisine uygun olan Koçcity de teslimler 3 ay sonra başlayacak. Banka kredisine uygun olan Koçcity Serdivan projesinde site içi aydınlatma sistemi, açık otopark, dış cephelerde ısı yalıtımı yüksek mantolama sistemi mevcut durumda. Proje, Koç Konaklama Tesisleri ve Petrol Ürün Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılıyor.

0264 777 1 540

http://www.koccityserdivan.com/