18 / 04 / 2024

Sena Ağaoğlu ve babası Ali Ağaoğlu, Saba Tümer'e konuk oldu! Ağaoğlu: Kızımı alanı!..

Sena Ağaoğlu ve babası Ali Ağaoğlu, Saba Tümer'e konuk oldu! Ağaoğlu: Kızımı alanı!..

Ali Ağaoğlu ve kızı Sena Ağaoğlu, ilk kez birlikte bir televizyon programına konuk oldu. Show TV'de yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programına katılan Ali Ağaoğlu,  Saba Tümer'in bir sorusu karşısında ecel terleri döktü...


 

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte Saba Tümer İle Bugün programına katıldı. Show Tv stüdyolarına özel helikopteriyle gelen Ali Ağaoğlu kendisiyle ilgili bilinmeyen herşeyi canlı yayında milyonlarla paylaştı..Özel hayatından ve aile hayatından bahseden Ali Ağaoğlu milyonların sempatisini kazandı..

Show ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programının dünkü bölümüne ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu konuk oldu. Kızı Sena ile birlikte ilk kez canlı yayına çıkan Ağaoğlu Saba Tümer'in bir sorusu karşısında ecel terleri döktü.


Tümer'in, "Kızın gelse baba bir erkek arkadaşım var çok seviyorum dese" sözleri üzerine Ağaoğlu, "Ateş bastı" dedi.

"Biz evlenmeyi düşünüyoruz dedi" diyerek sözlerine devam eden Tümer, "Kız babaları buna çok dikkat ediyor. Çocuk doğduğu andan itibaren büyüyecek de erkek arkadaşı olacak diye yaşıyor içinde. Yaşadınız mı sizde onları?" diye sordu.


Ağaoğlu da, "Ben şimdilik yaşamadım. Ama neticede çok güzel bir kız, çok iyi yetişen bir kız. Tabiki arkadaşları olacak ileride, inşallah hayırlı birini bulur, izdivaç yapar. Bu her babanın istediği birşeydir. Biz nasıl aldıysak onu da birileri gelip alacak ama o gelip alanı da bir bellerim" yanıtını verdi.

Saba Tümer bu gaf karşısında gülme krizine girdi.

Ali Ağaoğlu, erkeğe kız almanın kolay olduğunu ancak kız vermenin biraz daha zor olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.

BEYAZ GAZETE