25 / 04 / 2024

Semerkandline AVM'de 320 bin TL'ye!

 Semerkandline AVM'de 320 bin TL'ye!

Semerkand Line AVM’de kalan sınırlı sayıda dükkanlar 320 bin lira ile 1.740 bin lira arasında satılıyor...


İnşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Semerkand Yapı tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Semerkand Line Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde dükkanların teslimleri kasım ayında başlıyor. Beylikdüzü’nün en merkezi noktasında yer alan ve caddeye cepheli konumuyla dikkat çeken Semerkand Line AVM’de 95 mağaza bulunuyor. Merkezde kalan sınırlı sayıda dükkanlar 320 bin lira ile 1.740 bin lira arasında satışa sunuluyor. 


Semerkand Line AVM’de mağazaların büyüklüğü 21 metrekare ile 282 metrekare arasında değişiyor.  Merkezden satın almak yerine kiralamayı tercih edenlere de imkan sunan Semerkand Yapı, mağazaları büyüklüklerine göre 2.500 bin lira ile 13 bin lira arasında kiraya veriyor. Semerkand Line AVM’den dükkan almak isteyenlere iki farklı ödeme şekli sunuluyor. Birinci ödeme şeklinde satış bedelinin tamamı peşin alınıyor. Peşin ödeyenlere yüzde 10 indirim yapılıyor. İkinci ödeme şeklinde ise yüzde 50 oranında peşinat ödeniyor, kalan tutar taksitlendiriliyor. Bu seçenekte mağaza fiyatı üzerinden yüzde 5 oranında indirim de yapılıyor. 



Beylikdüzü’nün cazibe merkezi olacak



16 bin metrekare kapalı alana sahip iki katlı alışveriş merkezinin birçok projeye yürüyüş mesafesinde yer aldığını söyleyen Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Neli Devidas, “Semerkand Line AVM’nin kısa süre içinde Beylikdüzü’nün cazibe merkezi olacağına inanıyoruz. Her yaşa ve bütçeye hitap eden bir mağaza karmamız var. 700 metrekare büyüklüğünde Kiler Süpermarket ile aralarında Mado ve Ufanti Pastane’nin de bulunduğu birçok marka şimdiden yerini aldı. Semerkand Line AVM’nin bir diğer özelliği de ziyaretçilerine açık havada alışveriş fırsatı sunması” dedi. 



Kazandıran proje



Bu özellikleri nedeniyle alışveriş merkezinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Neli Devidas  “Yatırımcıların yanı sıra kendi işinin sahibi olmak isteyenler de merkezimizden dükkan satın aldı. Kalan son mağazaların da kısa sürede satılacağını düşünüyoruz. Satın almak istemeyenler dükkanlarımızı kiralayabiliyor” diye konuştu.



Evlerin neredeyse tamamının satıldığı Semerkand Line projesi hakkında da bilgi veren Neli Devidas şunları söyledi: 



“23 dönüm arazi üzerinde yükselen Semerkand Line, sekiz blokta toplam 555 konut ve 95 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinden oluşuyor. Temeli 2010 yılında atılan Semerkand Line’da 850 araçlık otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, çok amaçlı aktivite salonu, satranç kulübü ve çocuk kulübü bulunuyor.”



Merkezi lokasyonda





Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan Semerkand Line AVM, E-5 Karayoluna, metrobüs durağına, okullara, dershanelere, belediyeye tam teşekküllü iki hastaneye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Tüyap Fuar Merkezi’ne ve TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika uzaklıkta olan Semerkand Line AVM, Atatürk Hava Limanı’na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 




0212 853 98 00   

www.semerkandline.com