07 / 05 / 2024

Semahom Creativity Dekorasyon şirketi kuruldu!

Semahom Creativity Dekorasyon şirketi kuruldu!

Semahom Creativity Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi; İstanbul'un Kurtköy bölgesinde Nigar İsmayilova ve Sevda Mammadova tarafından kuruldu


Firmanın iş konusu; her türlü konut işyeri ,. ve dış dekorasyon işlerini yapmak inşaat taşeronluk mühendislik mimarlık hizmetlerini yapmak. Şirket yukarıda yazılı işletme konularının içinde kalmak şartı ile her türlü iç ve dış mümessillik, acentelik, bayilikdistribütörlük, komisyonculuk yapabilir. Hukuka uygun her türlü sözleşmeleri akdedebilir. İç ve dış teknik yardım, know-how anlaşmaları yapabilir, patent, ihtira beratı gibi sınai haklar kazanabilir, kiraya verebilir ve kiralayabilir. yerli ve yabancı her türlü gerçek ve tüzel kişilerle ortaklıkkurabilir, ortaklıklara iştirak edebilir. Ortaktan her türlü menkul ve gayrimenkul alabilir ve ortağa satabilir. Şirket üçüncü kişi lehine ipotek verebilir. Yukarıda sıralanan faaliyetlerin gerektirdiği malzeme, makine yedek parçaları vediğer demirbaş eşyaları yurtiçinden ve yurtdışından temin edebilir,bunların alımını, satımını, ithalatını ve ihracatınıyapabilir. Şirket konuları ile ilgili alanlarda yurtiçi ve yurtdışı kaynaklardan her türlü kredi ve teşvik kredisi teminedebilir. Resmi ve özel sektörün açacağı ihalelere girebilir.taahhüt işleri yapabilir, faaliyet konuları ile ilgili olarakyurtiçinde ve yurtdışında işyeri, şube, atölye, depo, imalathane, stüdyo, fabrikalar, satış mağazaları açabilir, kurabilir, satın alabilir, devir edebilir. Şirket kara taşımaaraçları ile iş makinelerini alır satar kiralayabilir ve de kiraya verebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü taşınır ve taşınmaz malları ve bunlara ilişkin hakları alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirketgayrimenkulleri üzerinde ittifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Hertürlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Bir işletmeyi aktif ve pasifiyle birlikte devr alabilir. Şirket alacakları için menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek, fek, rehin ve diğer ayni ve şahsi haklar iktisap edebilir tapuda bu hususta her türlü muameleyi yapabilir, gerektiğinde bunları fek edebilir. Şirket yukarıdayazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere ortaklar kurulunun teklif ve kararı ile girebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

400 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;
1- Nigar İsmayilova- 300 bin TL.
2- Sevda Mammadova- 100 bin TL.

Semahom Creativity Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Müdürlüğü'nü Nigar İsmayilova ve Sevda Mammadova yapacak.

Adres: İstanbul Kurtköy, Yenişehir Mh. Reyhan Cd. No:30/51


Alper Hamitoğlu / konuttimes.com