21 / 05 / 2024

Selective Prestige için start verildi!

 Selective Prestige için start verildi!

Selective Prestige projesi Alper İnşaat imzasıyla Ataşehir-Şerifali'de yükseliyor. Projede ön talepler toplanmaya başladı...


Selective Prestige, Alper İnşaat’ın Ataşehir Şerifali’de yükselttiği bir proje. Proje 3 bin 570 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor ve 20 katlı tek blok olmak üzere 117 konuttan oluşuyor. Teslimlerinin Ağustos 2013’te yapılacağı Selektiv Prestij, Ataşehir Merkez’e 2 dakika, TEM’e ve Çamlıca Bağlantı Yoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Selective projesinde lansmana özel fiyatlar mevcut durumda. Prestige Selective ankastre mutfaklardan muhteşem İstanbul manzarasını görebileceğiniz şekilde tasarlanmış geniş camlara ve merkezi uydu sistemi altyapısına kadar her detaya sahip bir proje.


Ataşehir-Şerifali’de konumlandırılan Selective Prestige projesinde sosyal alanlara +23 adı verilmiş ve içinde cep sinemasını, sanat atölyesini, yoga odasını, squash kortunu, fitness-plates salonunu, saunayı, buhar odasını barındırıyor. Projede ayrıca  kafe, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, havuz locaları, güneşlenme alanları, seyir terası, keyif bahçesi, çocuk oyun alanları, çocuk oyun odası, play station odası, masa tenisi, bilardo salonu, dart ve langırt yer alıyor.


Ataşehir Prestige Selective’de dairelerin büyüklükleri 59 metrekare ilâ 142 metrekare arasında değişiyor ve proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.


444 11 89

www.selectiveprestige.net



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı