20 / 04 / 2024

Ziraat Katılım konut kredi faiz oranını yüzde 0,98'e indirdi!

 Ziraat Katılım konut kredi faiz oranını yüzde 0,98'e indirdi!

Ziraat Katılım konut kredi faiz oranını yüzde 0,98'e indirdi. Hazırlanan yeni kampanyaya göre, halihazırda Ziraat Katılım’ın aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma fırsatı sunulacak..


Ziraat Katılım, faiz oranını indirdi. Ziraat Katılım, aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma fırsatı sunacak. 


Türkiye ekonomisinde önemli bir rol üstlenen konut sektörü, bünyesinde barındırdığı istihdam ve etkilediği alt sektörler yanında, ülke ekonomisinin büyüme ivmesi ve yatırım potansiyellerine etkisi ile önemli bir sektör konumunda bulunuyor.


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kuruluş misyonunun bir gereği olarak, katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en uygun koşullarda karşılamayı kendisine bir görev edinen Ziraat Katılım, bugün itibarıyla hem banka ile kredili çalışmakta olan konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir kampanya başlattı.


Kampanyaya göre, halihazırda Ziraat Katılım’ın aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilere aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma fırsatı sunulacak.


Banka tarafından yapılan çalışmalar sonucunda konut finansman oranı aylık 1,78 olarak açıklandı. Kampanyaya dahil olacak konut üreticileri, finansman maliyetinin bir kısmını üstlenmeleri neticesinde, müşterilere finansman oranı aylık yüzde 0,98 olarak yansıtılacak.


Banka, köklü kurumsal kültürün yansıması olan değerleri ve etik ilkeleri doğrultusunda, reel ekonomiye katkıyı artırmak ve bireylere uygun koşullarda finansman sağlamak için özveriyle çalışmalarına devam ediyor.


Katılım bankacılığını yaygınlaştırma misyonuna sıkıca bağlı kalarak projeleri kararlılıkla sürdüren Ziraat Katılım, nihai hedefleri olan Türkiye ekonomisine artan oranda değer üretmeye ve sürdürülebilir kalkınmayı destek verecek.







Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler