28 / 03 / 2024

Yazıcı: Viaport Marina turizme yüzde 10 katkı sağlayacak!

Yazıcı: Viaport Marina turizme yüzde 10 katkı sağlayacak!

Via Properties 2015 projeleri tanıtım Gala Gecesi 10 Ocak Cumartesi akşamı Crowne Plaza İstanbul Asia'da düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın gecede yaptığı konuşmada Viaport Marina turizme yüzde 10 katkıda bulunmasını planlıyoruz dedi.


Turizm, emlak ve alışveriş merkezi yatırımlarıyla dikkat çeken, inşaat ve parakende sektörünün önde gelen gruplarından biri olan Via Properties cumartesi akşamı Crowne Plaza Istanbul Asia'da düzenlediği gala gecesiyle göz kamaştırdı. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Hakan Bilgin’in yaptığı geceye Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Flo Yönetim Kurulu Başkanı Metin Zilan, Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, ve çok sayıda iş adamı katıldı. Gece led drums show, Sefa Doğanay stand up show ve ünlü keman virtüözü Canan Anderson’ın müzik dinletisiyle son buldu.


Via Properties’in yatırımlarının tanıtıldığı gecede şirketin birbirinden gösterişli projeleri davetlileri hayran bıraktı. Via Propeties genel tanıtım filmiyle başlayan gece Vialand, Viaport Outlet Shopping Asia, Viaport Venezia ve Viaport Marina’nın tanıtım sunumlarıyla devam etti. Gecede sunucu Hakan Bilgin’in sorularını yanıtlayan Coşkun Bayraktar, Via Properties olarak farklı ve daha önce hiç yapılmamış projeler ürettiklerini belirtti. Viaport markasının Amerika'ya gittiğini de anlatan Bayraktar, "Biz eşi olmayan işler yapıyoruz. Türkiye'de "ilk"leri yapan bir grup olmayı başardık. Profesyonel yönetimle de birleştirince projelerimiz şehre değer katan projeler haline geldi" dedi.. Projelerine "insan" odaklı yaklaştıklarını aktaran Bayraktar, "Biz projeden daha çok yaşam merkezleri oluşturuyoruz, sosyal yaşamı, hayatın tüm renklerini içerisine yerleştiriyoruz" diye ifade etti. 


Yazıcı: Viaport Marina turizme yüzde 10 katkı sağlayacak!


"Viaport Marina turizme yüzde 10 katkı sağlayacak" 

Gecede söz alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Viaport Marina projesi hakkında konuştu. Projenin Tuzla’nın çehresini değiştirecek nitelikte bir iş olduğunu vurgulayan Yazıcı, “ Biz bu projeyi ilk planladığımızda Tuzla’nın katmadeğerini artırsın, gelişimine etki etsin istedik. Gerçekten güzel bir proje ortaya çıkmıştı. Ancak marinanın ihalesini ne zaman Via Properties kazandı ortaya bizim bile hayal edemediğimiz çok daha güzel bir yaşam merkezi çıktı” ifadelerini kullandı. Proje için Coşkun Bayraktar’a da teşekkür eden Yazıcı, Viaport Marina’nın her geçen gün çok daha güzelleştiğini, daha geliştiğini sözlerine ekledi. Viaport Marin ile birlikte Tuzla'da 2 bin kişinin istihdam edileceğini vurgulayan Yazıcı, "Projenin turizme yüzde 10 katkıda bulunmasını planlıyoruz"diye konuştu. Viaport Marina Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3'üncü marinası olacak...