29 / 03 / 2024

Vodafone Arena Stadı için logo seçimi taraftara bırakıldı!

Vodafone Arena Stadı için logo seçimi taraftara bırakıldı!

Sadece bir spor stadyumu değil, aynı zamanda şehrin sosyal hayatına değer katacak, konserler ve kültürel etkinliklerle İstanbulluların buluşma noktasına dönüşecek olan Beşiktaş Vodafone Arena için logo seçimi taraftara bırakıldı...



Sadece bir spor stadyumu değil, aynı zamanda şehrin sosyal hayatına değer katacak, konserler ve kültürel etkinliklerle İstanbulluların buluşma noktasına dönüşecek olan Beşiktaş Vodafone Arena için logo seçimi taraftara bırakıldı.

 

BEŞİKTAŞ İnönü Stadı′nın yıkılmasının ardından yeniden yapılacak olan Vodafone Arena Stadı için logo seçimi taraftara bırakıldı. Yapılan anlaşma gereği 15 yıllığına Beşiktaş’ın stat isim hakkına sahip olan Vodafone Türkiye, kurduğu internet sitesiyle siyah - beyazlı taraftarlara logo seçimi hakkı tanıyor. 2 farklı logo tercihi sunan Vodafone Türkiye internet sitesinde taraftarlar, 2 logodan biri için tercih yapabiliyor. Konuyla ilgili açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"27 Kasım, İstanbul – Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında imzalanan 145 milyon dolarlık ve 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla çalışmalarına başlanan Vodafone Arena’da geri sayım heyecanı devam ediyor. Temel atma törenine az bir zaman kalan Vodafone Arena’ya olan merakı giderecek internet sitesi VodafoneArena.com.tr yayına girdi.

Sitede, Vodafone Arena’yla ilgili güncel bilgiler ve Vodafone Arena vizyonu anlatılıyor. Sadece bir spor stadyumu değil, aynı zamanda şehrin sosyal hayatına değer katacak, konserler ve kültürel etkinliklerle İstanbulluların buluşma noktasına dönüşecek olan Vodafone Arena için logo seçimi de halk oylamasına bırakıldı.VodafoneArena.com.tr sitesindeki oylamayla iki tasarımdan biri Beşiktaş taraftarlarının ve kamuoyunun tercihine bırakıldı. Yayına başladığı ilk bir hafta içinde ziyaretçi ve oy kullanma rekoru kırılan siteye on binlerce mesaj geldi. 10 günün sonunda 100 bine yakın taraftar, Vodafone Arena logosunu oyladı. Vodafone Türkiye ve Cisco, teknoloji konusunda güç birliği yaparak Beşiktaş’ın yeni stadyumunu Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu haline getirecek. 

Avrupa ve Amerika’nın birçok yeni stadyumunda hayata geçirilen “StadiumVision” çözümü ve geniş bant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak Vodafone Arena, taraftarlara ve ziyaretçilere maç günleri unutulmaz bir dijital deneyim yaşatacak. Akıllı stadyum Vodafone Arena’da farklı boyutlarda HD ekranlar, stadyumun çok sayıda noktasına yerleştirilecek. Bu ekranlar, taraftarların röportajları, canlı yayını, istatistikleri, promosyonları ve o an oynanan diğer müsabaka sonuçlarını görmelerini sağlayacak. Yüksek hızlı mobil ve Wi-Fi internet bağlantısı ile akıllı telefonlara stadyum içinde internet hizmeti, canlı maç yayını gibi içerikler anında ulaştırılacak."

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, "Vodafone Arena’ya yatırım yaparken amacımız, Beşiktaş Spor Kulübü’nün ve İstanbul’un global marka değerinin yükselmesine katkıda bulunmak. Global gücümüzü ve teknolojimizi kullanarak Vodafone Arena’yı Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu yapmayı hedefliyoruz" dedi.


 

Yeni Asya Gazetesi