16 / 04 / 2024

Venara Çorlu'da daireler 2016'nın ilk yarısında teslim!

 Venara Çorlu'da daireler 2016'nın ilk yarısında teslim!

Üzen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi. İnaş Yapı ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alan Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı yapılar inşa ediyor.



İlkar - İnaş İnşaat Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Özen, Venara konut projesinin ilk halkasını Çorlu'da hayata geçirdiklerini belirterek, "Venara Çorlu ile adım attığımız gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul'da ve Trkya'da farklı bölgelerde de yeni yaşam alanlarına imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. Venara Çorlu konut projesinin tanıtım toplantısında konuşan Yunus Özen yapmış oldukları projede deprem güvenliğinin en üst seviyede olduğunu açıklayarak, konu ile ilgili olarak şu bilgileri aktardı; "Trakya Bölgesi Deprem kuşağının içerisinde. 


Deprem fizibilite raporları olmadan burada ruhsat alma şansınız yok. Biz zemini görmeden 30 metre boyunca aşağı iniyoruz. Zeminden kesitler alıp, bu kesitler sayesinde temelimizin demir kalınlıklarının, mühendislik olarak nasıl çıkacağı bize bu raporlar veriyor. Bu çalışmamıza ek olarak biz biraz daha güvenli bir ortam oluşturduk. Fore kazık sistemi yaparak, binamızı beton bloklar üzerine oturtturduk. Normal toprak üzerinde değil, beton bloklar 20 metre aşağı inen 100,150,140135 olmak şartı ile bloklar üzerine oturtuldu. 


Bu uygulama da deprem açısından gerçekten ciddi ve büyük bir güvenlik demektir" 248 konuttan oluşan Venara Çorlu projesinde, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Teraslar, hobi bahçeleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve gezi parkurları, açık ve kapalı havuzlar, fitness centerın yer aldığı projede, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 9 bin 900 TL peşin, 1.300 TL'den başlayan taksit ve yüzde 35 peşine 24 ay sıfır faiz gibi farklı ödeme avantajları bulunuyor. Venara Çorlu projesinde konutların 2016 yılının ilk yarısında teslim edilmesi bekleniyor. 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler