Türk gayrimenkul sektörü Azerbaycan'da projelerini tanıttı!

Emlak Konut GYO, dün açılan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Türkiye'deki projelerini tanıttı.

İstanbul'daki konut projelerine kardeş ülkenin yatırımcıları büyük ilgi gösterirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum yabancıya birçok avantaj sunulduğunu ifade ederek, "Bu yıl yabancıya satışta 10 milyar doları aşarız" dedi.

Emlak Konut GYO, dün açılan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Türkiye'deki projelerini tanıttı. Bu yıl ikincisi düzenlenen, Türkiye, Almanya, İspanya ve Portekiz gibi 11 ülkeden 100'ün üzerinde projenin tanıtıldığı fuar, Azerbaycan Cumhuriyeti Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanı Kerem Hasanov'un katılımıyla açıldı.

En çok proje Türkiye'den

Yabancı proje sayısı olarak en çok Türkiye'nin olduğu fuarda, Emlak Konut GYO da Türkiye ve İstanbul'daki yatırım fırsatlarını katılımcılarla paylaşırken, İstanbul'da hayata geçirilen Maslak 1453, Büyükyalı ve Nidapark Kayaşehir projelerinin de tanıtımını gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye'deki marka projelerin Azerbaycan'daki alıcılarla buluşmasının önemli olduğunu ifade ederek, "Yakın coğrafyamıza ülkemizdeki yatırım fırsatlarını çok iyi anlatmalıyız. Bu yıl ikincisi düzenlenen bu fuarla kardeş ülke Azerbaycan'dan Kafkaslara ve Türk Cumhuriyetlere yaptığımız açılımı bir adım öteye taşıyoruz. Körfez ülkeleri yatırımlarını güvenli gördüğü ülkelere yönlendirmek istiyor. Bizi de kendilerine yakın görüyorlar. Bu nedenle yabancıya konut satışı 10 milyar doları geçer" dedi.


Yabancıların arsa alımı kolaylaşacak!
Satış vaadiyle konut alan yabancılar da vatandaş olabilecek!
13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta yapılacak!
Gayrimenkul satış ve kiralamasında döviz yasağı kararı tam metni!
Emlak Konut ile THY'den 3. havalimanına yeni proje geliyor!
THK 5 ildeki 9 gayrimenkulü satışa çıkardı!
Katarlı yatırımcılar Türkiye'deki konut yatırımları ile tanışıyor!
Türk Telekom ve PTT, GYO şirketi kurmayı düşünüyor!