27 / 04 / 2024

Tema İstanbul Emlak 2013 Fuarı'nda ilk defa görücüye çıktı!

 Tema İstanbul Emlak 2013 Fuarı'nda ilk defa görücüye çıktı!

Tema İSTANBUL, Emlak 2013 Fuarı'nda ilk defa görücüye çıktı. Emlak 2013'ün en büyükleri arasında yer alan ve tek proje tanıtımı ile öne çıkan Tema İstanbul standı, fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak



İnşaat sektörünün önde gelen kurumları Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük projesi Tema İSTANBUL, Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda ilk defa görücüye çıktı. Tema İSTANBUL standı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteği ile düzenlenecek olan Emlak 2013'teki en büyük alanlardan birine sahip. Fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak olan Tema İSTANBUL standında ziyaretçiler için fuara özel sürpriz avantajlar da sunulacak. 


İLK DEFA VİTRİNE ÇIKIYOR 

Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, "Proje konut, alışveriş, yeme-içme, sosyal etkinlik alanları ve temalı eğlence parkı ile sadece bulunduğu bölgenin kaderini değiştirmekle kalmıyor. Ayrıca İstanbul, Türkiye ve hatta bulunduğu coğrafyanın sembol projeleri arasında yer alıyor. 1 milyon 500 bin metrekarelik devasa bir arazi üzerine kurulan Tema İSTANBUL, master plana sahip ilk ve en büyük özel sektör projesi. Henüz yapım aşamasındayken birçok açıdan literatüre geçen ve yoğun ilgi gören Tema İSTANBUL, ilk defa vitrine çıktığı Emlak 2013'ün de cazibe merkezi olacak" dedi. 


YÜZDE 35 PRİM YAPACAK 

Lansman öncesi rekor satış rakamlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Tema İSTANBUL konutları, sunduğu fiyat avantajları ve değer artışı ile güçlü satış grafiğini koruyor. Proje konutlarındaki 3 bin 400 TL'lik ortalama metrekare fiyatının, projenin henüz yapım aşamasında dahi yüzde 35 ve üzeri oranda bir değer kazanması bekleniyor. 1.5 milyon metrekarelik, diğer bir deyişle yaklaşık 215 futbol sahası büyüklüğünde devasa bir alan üzerine konumlandırılan Tema İSTANBUL'da konut bölgesi yüzde 84'ü yeşil alana ayrılmış, toplam 330 bin metrekarelik bir araziyi kapsıyor. Yaklaşık 16 bin kişinin yaşayacağı ve binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan projenin konut etabı 3-12 ve 18-30 katları arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3 bin 614 konuttan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar uzanan farklı büyüklük ve tipteki zengin daire seçenekleriyle proje herkese hitap ediyor. 


SOSYAL ALANLAR 

Mega konut projesinde beş açık, bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı-açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası, tenis kortları ve birçok donatıyla birlikte, sosyal olanaklar da 'mükemmellik' çizgisinde tutuluyor. 280 bin metrekareye yaklaşan devasa yeşil alana sahip olan Tema İSTANBUL konutlarında, 6 bin araçlık kapalı, 650 araçlık ise açık otopark bulunuyor. 



Sabah



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016