19 / 04 / 2024

Soyak'tan annelere lezzet çiçekleri!

 Soyak'tan annelere lezzet çiçekleri!

Anneler Günü nedeniyle Soyak’ın twitter hesabında Annem Benim hashtag’iyle başlattığı kampanya bütün hızıyla devam ediyor...


Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan, Anneler Günü’nde sosyal medya üzerinden de sürpriz bir kampanya düzenledi. Soyak Yapı’nın Annem Benim hashtag’iyle başlattığı twitter kampanyası son hızla devam ediyor. 10 Mayıs Cuma günü bitecek olan kampanyada, Annem Benim hashtag’ini en yaratıcı şekilde tamamlayan ve yaratıcı fotoğrafları paylaşan 10 Soyak Yapı takipçisine BoonyFood’dan lezzet çiçeği hediye ediliyor. Hediyeler kullanıcıların annelerine ithafen veriliyor. Kampanyaya katılmak için Soyak Yapı twitter hesabının takibi ve Annem Benim hashtaginin kullanılması yeterli.

 

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk; “Internetin yaratıcı ortamından faydalanarak bizi takip edenlere keyifle hatırlayacakları bir Anneler Günü yaşatmak istedik. Şimdiye kadar kampanya kapsamında 200’ün üzerinde yaratıcı tweet geldi. Siz de kampanyaya katılmak için Soyak Yapı Twitter hesabını takip edebilirsiniz. Bu kampanyayla birlikte Soyak Yapı’nın twitter hesabında %200’ün üzerinde takipçi artışının da olduğunu vurgulayan Çelenk, annelerinin isimlerine gönderilecek lezzet çiçeklerini kazananların 10 Mayıs Cuma günü Soyak Yapı twitter hesabından duyurulacağı da sözlerine ekledi.