03 / 05 / 2024

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 4.'sü gerçekleşecek!

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 4.'sü gerçekleşecek!

SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın dördüncüsü 16 Mayıs Cumartesi günü Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek.


Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın dördüncüsü 16 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek..


Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın dördüncüsü 16 Mayıs Cumartesi günü Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek.


Konuşmacıların şirket ürün ve hizmetlerinin reklamını yapmadan konuşmalarını sunacakları SHARE4'te, ekonomiden yatırıma, hukuktan lojistiğe, mimarlıktan sosyal sorumluluğa kadar pek çok konu tartışılacak.


Şimdiye dek üç kez düzenlenen sektörün önemli isimlerinin değerli tecrübelerini paylaştığı SHARE Gayrimenkul Paylaşımları, sektör oyuncularının tanışmasını sağlayan eşsiz bir networking platformu olarak da fark yaratıyor.


SHARE4'te bilgi ve deneyimlerini aktaracak konuşmacılar:


Vedat Akgiray - Boğaziçi Üniversitesi / SPK Başkanı 2009-12

Baki Atılal - Turkish Yatırım

Bilge Turcan - Dedeman Hotel & Resorts

Elvan Aziz - Paksoy Law Firm

Neşecan Çekici - Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme

Emin Günal - De-Nar Project Development

İlhan İnan Dündar - Torunlar GYO

Göksu Çalı - CDC Qatar

Emre Erol - Keller Williams

Bünyamin Derman - DB Mimarlık