29 / 03 / 2024

Samut A.Ş yeni plazasına taşındı!

Samut A.Ş yeni plazasına taşındı!

Antalya Konyaaltı’ndaki yeni plazasına taşınan Samut A.Ş. kendine has mimarisiyle marka değerine yakışan yeni yerinde hizmete başladı. Şirket 1994 yılından bu yana Antalya Konyaaltı’nda faaliyetlerini sürdürüyor.


Antalya’nın ulusal çapta tanınan ve uluslararası kulislerde yer bulan saygın firmalarından Samut A.Ş. yeni şirket binasına taşındı. Konyaaltı’ndaki yeni plazasına taşınan, şirket kendine has mimarisiyle marka değerine yakışan yeni yerinde hizmete başladı.


1994 yılından bu yana Antalya Konyaaltı’nda faaliyetlerini sürdüren ve bu süreçte 40’ı aşan projeye imza atan Samut A.Ş., kendi mimarları tarafından tasarlanan yeni şirket binasında Antalyalılara hizmet vermeye kaldığı yerden devam ediyor. Hızla büyüyen şirketin eski binası gerekli hacmi artık karşılayamadığından dolayı Konyaaltı’nda hayata geçirdiği yeni şirket binası aynı zamanda SAMUT A.Ş.’nin ilk 2015 projesi olmuş oldu. 20. yılı geride bırakan ve bu yıl 21. yılına giren şirketin henüz 2015’in ilk günlerinde faaliyete başlattığı yeni şirket binası ziyaretçilerden de büyük beğeni topladı.


Zaman zaman siyasiler, sanat, iş ve spor camiasından ünlü isimler ile magazin ve basın dünyasının ziyaret ettiği Samut A.Ş. şirket binası yeni plazasında daha da fazla misafir ağırlamaya hazırlanıyor. Hem müşterilerine hem de konuklarına daha konforlu bir ağırlama sağlayacak olan Samut A.Ş.’nin yeni ve büyük projeleri artık yeni plazasındaki çalışmalar ile hayata geçirilecek.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri