26 / 04 / 2024

Sahibinden sitesinden konutta indirim kampanyasına destek!

Sahibinden sitesinden konutta indirim kampanyasına destek!

Konutta indirim kampanyasının sektörü hareketlendireceği tahmin ediliyor. Sahibinden sitesi, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdiğini duyurdu.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sahibinden sitesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sitede başlatılan reklam kampanyası 31 Ekim'e kadar sürecek. 


Kampanya ile gayrimenkul firmalarının sahibinden sitesindeki dijital reklam harcamalarında yüzde 30’a varan indirim yapılacak.


Sahibinden Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, konu ile ilgili açıklamada bulundu. Sektörünün canlılığının genel ekonomi ve diğer birçok sektörün büyümesi için önemli olduğunu belirten Göncü, "Bu sebeple Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını çok önemsiyor ve Türkiye'nin sahibinden.com'u olarak biz de kampanyaya bir destek paketiyle katkı sağlıyoruz. Kısa sürede büyük ilgi göreceğini düşündüğümüz ve pek çok insanımızı yeni evleriyle, hayalleriyle buluşturacak bu kampanyaya destek sunmaktan son derece mutluyuz." diye konuştu.