29 / 04 / 2024

Regnum Carya Golf Resort'un iklimlendirmede tercihi Form oldu!

 Regnum Carya Golf Resort'un iklimlendirmede tercihi Form oldu!

Türkiye’nin LEED's sertifikası almak üzere aday olmuş tek oteli olan Regnum Carya Golf SPA Resort’un iklimlendirme ihtiyacı için, AHRI sertifikalı vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grupları kullanılıyor.


Öztürk Şirketler Grubu'nun yatırımı olarak Antalya Belek’te hizmet veren Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta toplam soğutma kapasitesi 7000 kW’lık yüksek verimli vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grubu kullanılıyor. Projenin özellikle yaz aylarında dış hava sıcaklığının çok yüksek olduğu Antalya’da olması ve otel tipi tesislerin değişken yüklerde çalışmasından dolayı en iyi verimi alabilmek için vidalı soğutma grupları tercih edildi.


DUNHAM BUSH: Isıtma ve soğutmada Oteller için yüksek verimli ve uzun ömürlü çözüm !


Oteller gibi büyük yapılarda merkezi iklimlendirme sistemi seçilirken enerjinin en etkin ve verimli kullanıldığı sistemlerin seçilmesi gerekiyor. Bu nedenle Oteller de iklimlendirme için tercih edilen Dunham-Bush ürünleriyle ısı pompası, ısı geri kazanım, deniz suyu ile çalışabilme gibi çok değişik uygulama imkanlarına sahip, yüksek verimli soğutma imkanı sağlanır.


Dunham-Bush Su Soğutmalı Vidalı Soğutma Grupları, dik tip vidalı kompresör teknolojisiyle yüksek performans sağlayacak şekilde dizayn edilir. Dik vidalı kompresör teknolojisinin sağladığı düzenli gaz akışı  ve dengeli bir Tork üretimi ile  cihazda tamamiyle titreşimsiz bir çalışma sağlanır. Çoklu kompresör teknolojisi ile hem kapasite de yedekleme, hem de kısmi yüklerde yüksek verime ulaşılır.


Dunham-Bush, hava ve su soğutmalı soğutma gruplarının imalatı konusunda, en güvenilir denetleme kuruluşlarından biri olan Amerikan AHRI (The Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute) Performans Sertifikalama kuruluşundan “3 yıl boyunca tüm testlerinde %100 performans gösterme” sertifikası almıştır. Bu, AHRI tarafından test edilen ünitelerin, katalog değerleri ile aynen uyumlu olduğu ve beyan ettiği kapasitelerin güvenilirliğinin, 3 yıl boyunca sürekli olarak teyit edildiği anlamına gelmektedir.


Genel Özellikler


• Vidalı kompresörler ile 2.350 kW kapasiteye kadar tek grup imkanı

• Taşmalı evaporatör  - DX evaporatöre göre çok daha  yüksek  verimlilik

• Geliştirilmiş  yağ yönetim mantığı

• Yatay tip kompresörlere göre %20 daha uzun çalışma ömrü

• Yeni teknoloji Vision 2020i kontrol paneli, elektronik expansion valve

• Kısmi yüklerde yüksek verimlilik için evaporatör yüzeyinin maksimum kullanımı

• DUNHAM BUSH  Ice-Cell buz depolama sistemleri ile çalışabilme özelliği