26 / 04 / 2024

Otonomi'nin inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

 Otonomi'nin inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

İçişleri Bakanlığı'nın 2008 yılında yayımladığı genelge ile Ankara kent merkezinde faaliyet gösteren 500'ün üzerindeki oto galerisinin tamamının şehir dışına taşınma mecburiyeti getirilmesiyle hayata geçirilen Otonomi'nin ilk etabında yer alan showroom ve servislerinin faaliyete geçirilmesi için geri sayım başladı.



İçişleri Bakanlığı'nın 2008 yılında yayımladığı genelge ile  Ankara  kent merkezinde faaliyet gösteren 500'ün üzerindeki oto galerisinin tamamının şehir dışına taşınma mecburiyeti getirilmesiyle hayata geçirilen Otonomi'nin ilk etabında yer alan showroom ve servislerinin faaliyete geçirilmesi için geri sayım başladı. Başkentteki tüm oto galerilerini tek çatı altında toplayacak Otonomi'de sona doğru yaklaşılıyor. 


850 milyon liralık dev proje 


İnşaatının yüzde 75'i tamamlanan Otonomi, 375 bin metrekarelik alana sahip tamamlandığında 489 oto showroom, 15 oto servis, 10 oto plaza ve 48 ofis tipi oto satış merkezinin yer alacağı Otonomi, yaklaşık 850 milyon TL'ye mal olacak. Avrupa ve Türkiye'de tek olma özelliğine sahip OTONOMİ, bölgede yaklaşık 5 bin kişiye de istihdam sağlayacak. 


Milat