16 / 04 / 2024

Nobu Restoran Yalıkavak Palmarina'da açılacak!

 Nobu Restoran Yalıkavak Palmarina'da açılacak!

Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan Nobu Restoran'nın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa da katılacak...


Yıldızların müdavimi olduğu Nobu Restoran sonunda Türkiye'de...Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan mekanın gelecek ay ki özel açılışına restoranın sahibi Robert De Niro da katılacak.


Türkiye'de bir dünya markası... Hakkında sık sık 'açıldı açılacak' söylentilerinin çıktığı Robert De Niro'nun Nobu'su Yalıkavak Palmarina'da hizmete giriyor. Hollywood yıldızlarının boy gösterdiği, günler öncesinden rezervasyon alınan mekanın 7'nci şubesi için yapılacak özel açılışa De Niro katılacak.


YALIKAVAK'TA TATİL YAPACAK 


Mübariz Mansimov'un Palmali Grubu'yla Türkiye'ye gelen lüks restoran, Londra, Milano, Monte Carlo, Budapeşte ve Moskova'nın ardından Avrupa'daki 7. şube olacak. Oscarlı yıldız, gelecek ay gerçekleşmesi beklenen ziyaretinde Bodrum'da tatil de yapacak.


'MUCİT' ORTAK DA GELİYOR


Nobu Restoran'ın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa  da katılacak. 'Celebrity Chef' kavramının dünyadaki ilk örneklerinden biri olan Matsuhisa, aynı zamanda Türkiye'de Morina balığı olarak bilinen 'black code'un mucidi. 



ORKUN BULUT/ Akşam