29 / 03 / 2024

Metal Yapı Konut 5 yeni projeye imza atacak!

Metal Yapı Konut 5 yeni projeye imza atacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok projeye imza atan Metal Yapı Konut, bugüne kadar 6 proje gerçekleştirdiği Kemerburgaz-Göktürk bölgesinde 1 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 5 yeni proje daha hayata geçirecek.


Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 37 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok projeye imza atan Metal Yapı Konut, 2017 yılında yeni projelerine devam ediyor. Kemerburgaz ve Göktürk’te bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projesi ile bölgedeki gücünü pekiştiriyor. Metal Yapı Konut, 2017’de Kemerlife XXIII, Real Life, Belgrad Life, Arcadium Life III ve KemerOfis projelerini hayata geçiriyor.


Ülkeye güveniyoruz

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, 5 projede yaşanan süreç ve hedefleri paylaştı. Akın Karali, yaklaşık 1 milyar TL’lik yatırımla bölgeye yaşam ve değer katacaklarını ifade ederek, “Beş ayrı projenin heyecanı aynı anda yaşıyoruz. İstanbul’un yeşili en bol, lokasyonu ile değerli ve yaşam için en elverişli bölgelerinden Kemerburgaz Göktürk’te 5 yeni proje daha gerçekleştirmek mutluluk verici. Metal Yapı Konut olarak 2017 yılında ülkemize güvenerek yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve ekonomiyi destekleyeceğiz”dedi.


Bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan Karali, şunları söyledi: “Şu anda 5 proje inşa ediyoruz. Ayrıca bu bölgede 50 dönümlük bir arazimiz daha var. Orada da en kısa sürede projeye başlayacağız. Kemerburgaz ve Göktürk, Metal Yapı Konut için çok önemli ve gelişime çok açık bir bölge. Yeni havalimanı, 3. Köprü gibi büyük yatırımlara çok yakın; lokasyonu itibariyle şehir içine hızlı ulaşım imkanı sunuyor. Önümüzdeki dönem toplu taşıma imkanlarıyla da ulaşımın çok kolay olduğu bir bölge olacak. Bölge değer olarak şehir merkezinin yoğunluğundan uzakta olmanın avantajına sahip ancak fiyatlandırma olarak şehir merkezi gibi konumlandırılıyor. Biz de bu bölgenin gelişmesi için yatırımlara devam ediyoruz.”


Eylül’de teslim ediliyor

METAL Yapı Konut’un projelerinden hem şehirde hem de yeşillikler içinde bulunan Kemerlife XXIII’te, biri taş ikisi ahşap 3 blokta akıllı ev sistemi ile donatılmış 160 daire ve 8 mağaza bulunuyor.   1 0’dan 5 1’e değişen farklı büyüklükte daire tipleri bulunan projede, Metal Yapı Konut’un simgesi doğal malzemeler kullanılıyor. Projede, taş ve ahşabın birlikteliği Kerem Piker’in özgün tasarımıyla buluşuyor. Mimarisi ferahlık ve bol güneş ışığı üzerine kurgulanan proje, asma bahçeleri ve ahşap bloklardaki bahçe teraslarıyla yeşil içerisinde huzurlu bir yaşam imkanı sunuyor. Kemerlife XXIII, 2017 Eylül ayında tamamlanacak.”


Metal Yapı Konut’tan Göktürk’te 5 yeni proje!


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri