28 / 03 / 2024

Memduh Türkoğlu: Türkiye'de gelişimin ana motoru inşaat!

Memduh Türkoğlu: Türkiye'de gelişimin ana motoru inşaat!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, 2016 yılı inşaat sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu. Türkoğlu, ''Türkiye'deki gelişimin ana motoru inşaat sektörüdür” diye konuştu.


Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Türkiye'de, inşaat sektörünün 2016 yılını olumlu olarak geçirdiğini söyledi. Türkiye'nin gelişen ve buna bağlı olarak ihtiyaçları artan bir ülke konumunda olduğunu vurgulayan Türkoğlu şunları söyledi: “Şu an için ülkemizde gelişimin ana motoru inşaat sektörüdür. Buna bağlı olarak inşaat sektörünün Gayri Safi Milli Hasıla (GSMH) içindeki payının yaklaşık yüzde 30 seviyesinde olduğu görülmektedir.”


'Temel amaç yatırımı teşvik etmek olmalı'


2016 yılının özellikle iş dünyası için sıkıntılı geçtiğini, ancak sonrasını düşünerek adım atanların bu durumu avantaja çevirdiğini söyleyen Memduh Türkoğlu “Her zaman olduğu gibi sorunlu dönemlerde de kazançlı çıktığını vurgulamak gerekir. 2017’de iş dünyası olumsuz durumlardan yükselerek çıkmak için yeni hamleler yapmak zorundadır. Ülkemiz son aylarda gerçekten çok sıkıntılı zamanlar yaşadı. Ancak bu durumu olumluya çevirmek hepimizin elinde. Bu ortamlar, normal şartlarda yapılmayacak kampanyaların, ele geçirilemeyecek fırsatların ortaya çıktığı dönemlerdir. Temel amaç, yatırımı teşvik etmek, ülkemizi güzel günlere ulaştırabilmek için durmaksızın çalışmak olmalıdır”diye konuştu.


Konut sahibi olma hayali gerçeğe dönüşüyor


7 ay sonra teslim edilecek olan projenin yatırım için büyük avantaj olduğunu belirten Türkoğlu “Benevre Beytepe Projesi, başı ve sonu belli olan bir proje. Ankara'nın en nezih semtlerinden birinde yükselen projemiz; hemen tapu, kolay ödeme ve 10 yıl vadeli banka garantisi ile büyük kolaylık sağlıyor. 30 Ağustos'ta teslim edilecek olan projemiz ile yıllarca beklenen konut sahibi olma hayali gerçeğe dönüyor.”




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler