18 / 04 / 2024

Marmaray ev fiyatlarını hareketlendirdi!

Marmaray ev fiyatlarını hareketlendirdi!

Marmaray konut fiyatını arttırdı. Üzerinde 15 hattın bulunacağı yeni hat; Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş, Kağıthane, Beyoğlu, Eyüp, Zeytinburnu, Güngören ve Bahçelievler’den geçerek İncirli’de son bulacak.


Marmaray konut fiyatını arttırdı. İstanbul’da İncirli-Söğütlü çeşme arasında yapılacak olan ve 28 km boğazın altında gelerek iki kıtayı birbirine bağlayacak metro hattı 2023 yılına kadar tamamlanacak.

Üzerinde 15 hattın bulunacağı yeni hat; Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş, Kağıthane, Beyoğlu, Eyüp, Zeytinburnu, Güngören ve Bahçelievler’den geçerek İncirli’de son bulacak. Yeni Marmaray; Kadıköy, Beşiktaş, Kâğıthane, Eyüp, Zincirlikuyu, İncirliye kadar olan bölge de konut fiyatını arttırdı. Üsküdar'da metrekare ortalama konut fiyatı bir yılda % 20 yükselerek 3 bin lira’ ya, Kâğıthane’de % 13 yükselerek 2 bin 269 lira’ ya ulaştı. Beyoğlu'nda metrekare satış fiyatı bir yılda yüzde 11 arttı ve 5 bin 500 lira oldu.  Bahçelievler'de yıllık % 21 oranında artarak, metrekare satış fiyatını 2 bin 35 lira’ ya yükseldi.