05 / 05 / 2024

Lusail City’nin kapıları Türk iş adamlarına açılıyor!

 Lusail City’nin kapıları Türk iş adamlarına açılıyor!

Katar'da inşaa edilen dünyanın en büyük kent projesi Lusail City’nin kurucusu ve Yönetim Direktörü Magdy Youssef, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı” kapsamında İstanbul’a geliyor...


Dünyanın en büyük kent projesinin kapılarının Magdy Youssef’in fuardaki temaslarıyla Türk iş dünyasına açılması hedefleniyor.

 

Dünyanın en büyük kent projesi Türkiye'de ilk kez CNR EXPO İstanbul’da tanıtılacak. Devasa bütçelerle futuristik bir proje olarak tasarlanan Katar'daki Lusail City, Türk iş adamlarına yeni kapılar açacak. Projenin Yönetim Direktörü Magdy Youssef, 29 Mayıs-01 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek  “Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı”  kapsamında  CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık'ın davetlisi olarak İstanbul'a gelecek. Youssef, fuarın son günü olan 01 Haziran'da  Lusail City ile ilgili detayları aktaracağı bir seminer verecek.

 

Türk iş adamlarına büyük fırsat

Magdy Youssef, fuardaki temasları çerçevesinde 2020 yılında tamamlanması beklenen Lusail City'nin marina, otel, AVM, iş merkezleri, yeşil alanları, spor alanları ve alt yapısı gibi pek çok konudaki uygulamaları Türk iş adamı ve yatırımcıları ile paylaşacak. 

Lusail City ile ilgili olarak Magdy Youssef'in fuarda vereceği konferansın ve temaslarının; 

inşaat, yapı, imar, mimari, alt yapı hizmetleri ve tasarım gibi alanlarda fuar katılımcılarına  yeni ticaret ve diyalog yolu açması amaçlanıyor.

 

2022 FIFA Dünya Kupası açılış ve final karşılaşmalarının da Katar'da Lusail City'de yapılacak olması, dünya spor camiasının yanı sıra yapı-inşaat sektörü yatırımcılarının da dikkatini çekiyor. Alt yapı ve temel hizmetler için ilk etapta 45 milyar dolar bütçenin ayrıldığı proje, diğer hizmetler ve yatırımlar da düşünüldüğünde devasa rakamlara ulaşıyor. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri