28 / 03 / 2024

Konut ilanlarına ulaşmak için site site dolaşmaya gerek yok!

Konut ilanlarına ulaşmak için site site dolaşmaya gerek yok!

30 ülkede faaliyet gösteren, konut ilanları arama motoru tr.Flatfycom Türkiye’deki 1.189 emlak sitesinin ilanlarına tek bir site üzerinden ulaşabilmeyi sağlıyor.


Satılık ya da kiralık konut arayanların işini kolaylaştıran konut arama motoru tr.Flatfycom satılık veya kiralık konutların Google’ı. Türkiye’deki 1189 emlak sitesinde yayınlanan satılık veya kiralık tüm ilanlara tek bir web sitesi üzerinden erişebilmeyi sağlayan tr.Flatfycom, kullanıcıların farklı farklı sitelerde araştırma yaparak zaman kaybetmelerini önlüyor, konut arama sürecini kolaylaştırıyor.


tr.Flatfycom, konut sahiplerinin de herhangi bir ücret ödemeden, satılık veya kiralık ilanlarının çok daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor. Emlak sitelerinde yayınlanan ilanlar 24 saat içinde tr.Flatfycom veritabanına ekleniyor ve arama sonuçlarından görüntüleniyor.


tr.Flatfycom, yapay zekâ teknolojisi sayesinde konut ilanlarını analiz ederek, aynı ilanın birden fazla sitede yayınlanması halinde bu ilanları gruplandırarak, tek bir ilan olarak görüntülüyor. Yapay zekâ ayrıca, ilanların kalite kontrolünü de yaparak, sadece kriterleri sağlayan ilanları gösterime dahil ediyor.


Aylık 900 bin ilan ve 1,3 milyon görüntülenme

tr.Flatfycom konut arama motorunun veritabanında aylık ortalama 900 bin gruplanmış ilan yer alıyor ve ayda ortalama 1,3 milyon kez görüntüleniyor. İlk kez 2015 yılında faaliyet göstermeye başlayan Flatfycom, 2015 yılında aylık 7 milyon ilanın 2 milyon kez gösterimini yaparken; bugün ulaştığı noktada 30 ülkede faaliyet gösteren Flatfycom, 2018 yılı itibariyle tüm sitelerinde yaklaşık 40 milyon aktif ilan barındırıyor ve aylık ortalama 10 milyon kez gösterimde bulunuyor.



Bildirimleri Facebook Messenger’dan alabilirsiniz

tr.Flatfycom arama motorunda aradığı kriterlere uygun konutu bulamayan kullanıcılar web sitesindeki bildirimlere üye olduklarında, istedikleri nitelikte yeni bir ilan yayınlandığında e-posta ile haberdar olabiliyorlar. Dahası, emlak arama motoru, Facebook Messenger uygulaması üzerinden de anlık bildirim gönderebiliyor.


Türkçe kelimeleri anlayan arama motoru

tr.Flatfycom yapay zekaya dayalı, Türkçe dil kurallarını anlayan arama motoru sayesinde her sayfasında tam metinli arama yapabiliyor. Örneğin site, “Bakırköy’de metroya yakın site içinde 3+1” veya “Sarıyer'de anaokuluna yakın 2+1” şeklindeki bir sorguyu anlamlandırarak arama yapabiliyor. Site arama sonuçlarını aynı zamanda harita üzerinde işaretli olarak da görüntülüyor.


Emlak siteleri iş ortağı olabiliyor


tr.Flatfycom kiralık ve satılık konut ilanlarını yayınlayan emlak siteleri ile iş ortaklığı yapıyor. Emlak sitesi sahibi girişimciler, sitelerini tr.Flatfycom arama motoruna kaydederek ilanlarının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabiliyor ve sitelerine daha çok ziyaretçi çekebiliyorlar.


Haber sitelerine veri desteği sağlıyor


tr.Flatfycom sahip olduğu sürekli güncellenen, devasa nitelikteki dinamik veri tabanında illere, ilçelere, mahallelere göre detaylandırılmış, kiralık / satılık fiyatları gibi istatistik verileri habercilerin hizmetine sunuyor. Haber sitelerine analiz etmeleri için veri seti desteği sağlayabiliyor.


 Konut ilanlarına ulaşmak için site site dolaşmaya gerek yok!