25 / 04 / 2024

Koleksiyon Mobilya çalışma alanları için fırsat katı açtı!

 Koleksiyon Mobilya çalışma alanları için fırsat katı açtı!

Günümüz çalışma kültürüne kavramsal bakış açılarıyla yeni öneriler getiren Koleksiyon “ her ofiste daha iyiyi ulaşılabilir kılma ” hedefiyle yeni bir “ FIRSAT KATI ” açtı...



Farklı tema ve yaklaşımlardan ilham alan ofis ürünlerine ev sahipliği yapan “FIRSAT KATI” zengin bir seçkiyi çok cazip şartlarla satışa sunuyor. Yerli, yabancı tasarımcılara ait sınırlı sayıda üründen oluşan bu seçki Koleksiyon Tarabya mağazasında kısa bir süre için sergileniyor. 


Eğitim, kamu, turizm, iletişim, finans, sigorta gibi birbirinden farklı çalışma disiplinleri olan sektörlere öneriler sunan Koleksiyon Mobilya, temsilcisi olduğu yabancı markaların ürünlerini de kapsayan tasarımları Tarabya mağazasındaki “Fırsat Katı”nda sergiliyor. 


Hafta içi 08.00 - 18.00, Cumartesi günü ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında faaliyet gösteren “Koleksiyon Fırsat Katı” ofislerde iş yükünü hafifletecek, stoklarla sınırlı birçok ürünü %30’dan %70’e varan indirimlerle satışa sunuyor. Ofis sandalyelerinden, masalara, kesonlardan depolama ünitelerine kadar çeşitlenen bu seçkiye çok kısa bir süre için yer veriliyor.