24 / 04 / 2024

Kaleseramik yeni ürünlerini 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda sergiliyor!

 Kaleseramik yeni ürünlerini 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda sergiliyor!

İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; en yeni ürünlerini 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda tüketicilerin beğenisine sunuyor.



Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer alan Kaleseramik olarak, bugünkü güçlü konumumuzu, 57 yıllık endüstriyel birikimimiz ve Ar-Ge yetkinliklerimiz ile elde ettik. Dünya standartlarında üretimin bir göstergesi olan değerli ödüllere layık görülmemiz de, sürekli gelişen ve değişimi yöneten bir marka olmamızın eseridir” dedi. 


TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer alan Kaleseramik, ileri teknolojiyle ürettiği yeni koleksiyonlarını ve dünyada bir ilk olan, herkesin kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ uygulamasını sunuyor. Kaleseramik’in marka kimlikleri doğrultusunda minimal sunum konseptiyle tasarlanan standında, en yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuluyor. Ayrıca dünyanın ilk aç-kapa ve ilk otomatik sıcaklık ayarlayan armatürünü üreten Almanya’nın önde gelen armatür markası Hansa’nın Türkiye’deki iş ortağı olan Kale, fuarda Kale markalı armatürlerinin yanı sıra Hansa’nın en yeni tasarım ve su sistemlerini de tüketicilerle buluşturuyor. 


“Altın Çekül” ödüllü ürünler de fuarda

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 22. kez düzenlenen Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü”nü, kazanan Kale, 2014 yılının en iyi ürünü seçilen “Kale-Smart Yıkama Sistemli Asma Klozet” ve “Asma Klozet Entegre Kolay Montaj Kiti”ni fuarda sergiliyor. 


“Ödüller, gelişen ve değişimi yöneten bir marka olmamızın eseri”

Türkiye’de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kaleseramik’in ileri teknoloji ile ürettiği seramik ve banyo ürünleri ile her ihtiyaca yönelik estetik ve işlevsel çözümler sunduğunu vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 12’nci sırada yer alan Kaleseramik olarak, bugünkü güçlü konumumuzu 57 yıllık endüstriyel birikimimiz, teknolojide her zaman ilkleri hedeflememiz, insan kalitemiz, Ar-Ge ve Ür-Ge süreçlerindeki yetkinliklerimiz ile kazandığımıza inanıyoruz. 3 binin üzerinde üretici ile sürekli rekabet ettiğimiz bir küresel pazardayız ve son 10 yıldır ilk 15’te yer alıyoruz. Bazı yıllarda karo üretimiz ile dünyada ilk 5’e girmeyi başarıyoruz. Kaleseramik olarak, ‘trend belirleyici’, ‘işlevsel’, ‘çevreye dost’ ve ‘kaliteli’ kavramlarını ürünlerimize yansıtmayı sürdüreceğiz. Dünya standartlarında üretim yapmanın bir göstergesi olan çok değerli ödüllere layık görülmemiz de, çevre dostu üretim yaklaşımımızla birlikte, sürekli gelişen ve değişimi yöneten bir marka olmamızın eseridir” diye konuştu. 


Kalesinterflex ile mimari tasarımlara yenilikçi bakış

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, sadece 3 milimetre kalınlığında ve 1x3 metre ebadındaki dünyanın en ince, büyük boyutlu ve tek esneyebilen porselen seramiği Kalesinterflex ile mimari tasarım ve inşaat teknolojilerine yenilikçi bir bakış kazandırıyor. 


Gerçekleştirdiği ilklerle, dünyanın en teknik seramiklerini üretme kapasitesine sahip olduğunu kanıtlayan Kalebodur; en ince, büyük ve tek esneyebilen porselen karosu Kalesinterflex ile seramik sektöründe yeniliklere imza atıyor. Sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle sektörde standartları belirleyen Kalebodur, Kalesinterflex ile mimari ve yapı teknolojilerine yeni fikir ve alternatifler sunuyor. 3 veya 5 milimetre kalınlığında ve 1000x3000 milimetre ebadındaki Kalesinterflex, seramik levha alanında sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Kendi kendini temizleyen, antigrafiti ve antibakteriyel özel yüzeye sahip Kalesinterflex, yeni fikirlerin uygulanmasına ve modern yaşam alanları yaratılmasına imkân sağlıyor. Çevreye duyarlı bir teknoloji ile üretilen çevre dostu Kalesinterflex’in özel laboratuvar ortamlarında elde edilen test sonuçları, kalite ve üstün teknik özelliğini belgeliyor. Esnekliği ve hafifliği sayesinde kolay işlenen Kalesinterflex, iç mekanlardan dış cephelere kadar, yapıların her noktasında, her zevke uygun tasarımlara olanak sağlıyor.


Kalebodur en temel malzemeleri “Cement” serileri ile yeniden yorumluyor

Kalebodur, mimarinin en temel malzemelerini bir araya getirdiği Cement Grubu serileri “C-Extreme”, “C-Wood”, “Cement 2.0” ve “C-Stone” ile, farklı kullanım alanları için dayanıklı ve şık yüzey alternatifleri sunuyor. Cement Grubu’nun yeni üyesi “C-Extreme” serisinin her karosunda ahşap, traverten ve betonu buluşturan Kalebodur, “C-Wood” serisinde iki vazgeçilmez malzeme olan ahşap ve çimentoyu bir araya getiriyor. “Cement 2.0” serisinde ise tasarımcıların vazgeçemediği brüt beton görünümü, dijital üretim teknolojisiyle fullbody porselen olarak hayat bulurken, “C-Stone” serisinde beton efekti doğal taş efekti ile birleşerek birbirleriyle uyumlu altı rengin yanı sıra mat ve yarı mat olmak üzere iki farklı yüzey alternatifi sunuyor.  


Çanakkale Seramik, Gamma ile etkileyici mekanlar yaratıyor 

Seramik karoda ortaya çıkardığı özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, yeni serisi Gamma ile renklerin zarafetini sadeliğin şıklığı ile buluşturuyor. Gamma serisi, tasarımcıların sofistike zevkini yansıtan etkileyici mekanlar yaratıyor.


Daha iyi bir dünya için Kale ile ”Smart Düşün”

Banyo ürünleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesi ile tasarladığı, tasarrufa yönelik, çevreci ürünlerle tüketicilere dost çözümler sunuyor. Tasarımdan üretime, attığı her adımda daha az su ve daha az enerji harcayarak, yarınlara daha iyi bir dünya bırakma hedefiyle hareket eden Kale; dünyamız, çevremiz ve geleceğimiz için ‘Smart Düşün’ diyor. 


Kale, bu yaklaşımla ürettiği estetik ve fonksiyonel banyo ürünlerini, yenilikçi bakış açısıyla tasarlayarak kullanıcıyla buluşturuyor. ‘Smart’ anlayışının yaşamı ve dünyayı değiştireceğinden hareketle kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Kale, bu yaklaşımla tasarlayıp ürettiği ürünleri tüketicilerle buluşturuyor. 


Fuarda sergilenen Kale Smart ürünleri: AquaSmart (su tasarruf ailesi), SenseSmart (fotoselli pisuar), Smart Yıkama (klozet jet yıkama sistemi), Smart Montaj (hızlı montaj sistemi), Smart Color (sofistike renklerle buluşan lavabolar/klozetler), Smart Teknoloji (Kapasitif, Fotoselli ve Dokunmatik armatürler).

Kaleseramik çevreci anlayışla önemli adımlar atıyor

Sürekli iş süreçlerinde, ham maddede, teknolojide, Ar-Ge ve Ür-Ge’de sektöre öncülük eden Kaleseramik, en üst seviye enerji verimliliği belgesi olan ‘EPD’ ile alanında çok önemli bir adım daha attı. Seramik ürün gruplarında EPD “Çevresel Ürün Deklarasyonu” almaya hak kazanan ilk Türk firması olan Kaleseramik, bu önemli faaliyetleri ile seramik sektöründe sürdürülebilir ürünlere olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor. 


Kaleseramik ayrıca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda “Türkiye’nin En Verimli Endüstriyel Tesisi” unvanı ile birincilik ödülüne de layık görüldü. Bunun dışında üretim sürecinde önemli oranda tasarruf sağlayan Enerji Verimliliği Uygulama Projesi’yle “İSO Çevre Ödülleri”nde Jüri Özel Ödülü’nü kazandı. 


Dünyada ilk kez 3x1000x3000 mm boyutlarında Kalebodur tarafından üretilen porselen karo Kalesinterflex’in üretim aşamasında geleneksel seramiklere göre gaz ve toz emisyonu için 20 kat, CO2 emisyonu için ise 1000 kat daha az etki oranına ulaştı. Çevreye duyarlı bir teknoloji ürünü olan Kalebodur Kalesinterflex, Ecospecifer belgesine sahip. Kaleseramik, antibakteriyel, su itici ve kendi kendini temizleme özellikleri ile sektöre benzeri olmayan yüzey korumayı tüm seramik ve vitrifiye ürünlerine uyguluyor.  

Kaleseramik, bugün seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilere sunuyor. Türkiye’nin en çevreci klozeti Kale Aquasmart ile yılda yüzde 55 su tasarrufu (6 litre yerine 2.7 litre su kullanımı ile 3.3 litre tasarruf) sağlıyor. 

Kale standında prestijli Alman armatür markası; Hansa

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası olarak, “banyoda armatür ve su sistemlerinde alternatifli ve bütünleşik çözüm” üreten Kale; 1911 yılında kurulan Almanya’nın önde gelen armatür ve su sistemleri tasarımcısı ve üreticisi Hansa ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu, kendi ürünleri ile birlikte Hansa armatür ve su sistemlerini bir arada sunuyor. 


Dünyanın ilk aç-kapa armatürünü 1962 yılında, ilk otomatik sıcaklık ayarlayan (termostatik) armatürünü 1971 yılında tasarlayıp kullanıma sunan Hansa, bugüne kadar aldığı onlarca tasarım ve inovasyon ödülünün yanı sıra, metal haricinde ilk kez cam malzemeyi de fonksiyonel olarak armatür tasarımına katarak su sistemleri konseptine farklı bir boyut getiren marka olarak biliniyor. Almanya’nın önde gelen kuruluşlarından Markt Intern tarafından tüm Almanya’da yapılan bir araştırma sonucu armatür ve su sistemleri konusunda Almanya’nın en iyi şirketi ve çözüm üreticisi seçilen Hansa, artık Kale ile birlikte Türkiye’deki tüketicilere ulaşıyor. 


Kale Banyo, kullanıcılardan gelen lüks ithal armatür ve su sistemleri talebine cevap vermek amacıyla, Alman mühendisliği ve tasarım uygulama titizliğini yansıtan Hansa markalı ürünlerini ilk kez Yapı Fuarı 2014’te katılımcılarla buluşturuyor. 


Kale’den havuz dünyasına kusursuz çözümler 

Kale’nin “Çözümsüz hiçbir havuz kalmayacak” hedefiyle sunduğu yeni ürünleri, havuz dünyasına teknik ve görsel açıdan kusursuz çözümler getiriyor. Profesyonellerin karşılaşabilecekleri tüm sıkıntılar hesaplanarak tasarlanan havuz kenar detayları, en sıra dışı havuz projelerinde bile ihtiyaçlara cevap verebilen, teknik engelleri ortadan kaldırarak estetik uygulamalar yaratabiliyor. Sadece Kale tarafından sunulan Flexi serisi porselen havuz kaplamaları, projeleri yepyeni avantajlarla buluşturuyor. Havuzlar için geliştirilmiş gerçek porselen ile daha hijyenik çözümler elde eden Flexi serisi, teknik açıdan işlevsel, estetik açıdan da etkileyici seçenekleri, kullanıcı ve profesyonellerin beğenisine sunuyor. 


Kale’den herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi: ‘Kale 360’

Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kaleseramik, yeni tasarım uygulaması ‘Kale 360’ ile sektör bazında dünyada bir ilke imza atıyor. Herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi yaşatan ‘Kale 360’, fuarda kullanıcıların beğenisine sunuluyor.  


Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ‘Kale 360’ ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor. Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan ‘Kale 360’ uygulaması; mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale, Çanakkale Seramik ve Kalebodur ürünleri ile banyosunu dilediği gibi tasarlayabilen kullanıcılar, tasarımlarının üç boyutlu halini ve yaklaşık maliyetini görürken, kendilerine en yakın Kale satış noktasından online olarak teklif de isteyebiliyor. Banyonuzu değiştirmeyi ilk düşündüğünüz andan itibaren sizin için sorun olan, beğendiğiniz ürünlerin banyonuzda nasıl duracağı, bu ürünleri nasıl bir araya getireceğiniz ve ürünlerin yaklaşık maliyetinin ne olacağı gibi karmaşık sorunları, ‘Kale 360’ ile oturduğunuz yerden bir kaç dakikada çözebiliyorsunuz. 


Banyonuzun şeklinden, armatürünüzü nereye konumlandırmak istediğinize, küvetinizden, seramik karolarınıza  kadar her şeyi dilediğiniz gibi seçip, kendi banyonuzu çok kısa bir sürede kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Üstelik tasarım yapmak için çizim veya ürünlerle ilgili teknik bilgiye hiç ihtiyaç duymuyorsunuz. www.kale360.com uygulamasına girerek, hayalinizdeki banyoyu kolayca tasarlayabiliyorsunuz. 





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri