29 / 03 / 2024

İmpomes, gayrimenkul sahiplerinin hak kaybını önlüyor!

 İmpomes, gayrimenkul sahiplerinin hak kaybını önlüyor!

İmar Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, imar konusundaki tecrübesini farklı bir hizmet alanına daha aktardı. Üç yılı aşkın süredir gerçekleşen Ar-Ge çalışmalarının sonucunda, mülk yönetim sistemi İmpomes'i geliştirerek hayata geçiren şirket, bu yazılım sayesinde gayrimenkul sahiplerinin hak kaybını önlüyor, onları milyarlarca liralık vergi cezasından kurtarıyor.



DÜZENLİ İNCELENİYOR 


Değişen tapu kayıtları, imar planları, emlak beyanı unutulan gayrimenkuller, zaman zaman mülk sahibinin zararına neden oluyor. Ancak İmpo İmar'ın geliştirdiği web tabanlı mülkiyet yönetim sistemi İmpomes, mülk sahibinin Türkiye'nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek gerekli hukuki süreçleri zamanında başlatmasını sağlıyor. İmpomes hakkında bilgi veren İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, özellikle pek çok gayrimenkulü bulunan kurumsal firmaların yararlandığı İmpomes sayesinde, mülk sahiplerinin değişen planlardan veya üzerinde bilgisi dışında gerçekleşen yapılaşmalardan gecikmeksizin haberdar olduğunu söyledi. 


FİRMALARIN TERCİHİ 


Oflaz, "Firmaların Türkiye'nin birçok yerinde gayrimenkulü bulunuyor. Her birini her ay gidip incelemesi zaman ve iş gücü kaybı anlamına geliyor. Ancak düzenli olarak incelemedikleri zaman da örneğin mülkün bulunduğu yer sit alanı ilan edilmiş olabiliyor, yan parselde sınır ihlali olabiliyor, mülkün üzerinde kaçak yapılaşma gerçekleşmiş olabiliyor" dedi. 


Sabah