28 / 03 / 2024

Hilton Parksa İstanbul'un yeni otel müdürlüğüne Tolga Aytan atandı!

 Hilton Parksa İstanbul'un yeni otel müdürlüğüne Tolga Aytan atandı!

16 yıldan bu yana Hilton Worldwide otelleri bünyesinde yer alan ve son olarak Hilton Bakü-Azerbaycan, Operasyonlar Direktörlüğü görevini yürüten Tolga Aytan, İstanbul ’daki Hilton ParkSA Otel Müdürlüğü'ne atandı.


16 yıldan bu yana Hilton Worldwide otelleri bünyesinde yer alan ve son olarak Hilton Bakü-Azerbaycan, Operasyonlar Direktörlüğü görevini yürüten Tolga Aytan,  İstanbul  ’daki Hilton ParkSA Otel Müdürlüğü'ne atandı. Görevi, 2012 yılından bu yana Hilton ParkSA’da otel müdürlüğü görevini sürdüren Elif Yazoğlu’ndan devralan Tolga Aytan, “Tüm Hilton Worldwide otelleri gibi misafirlerine olağan üstü bir konaklama deneyimi yaşatan, İstanbul’un en gözde otellerinden Hilton ParkSA’da görev yapacak olmak heyecan verici. Deneyimli bir ekiple birçok önemli projede yer alacak olmaktan dolayı çok mutluluyum. Benden önce bu görevi yürüten Elif Yazoğlu’na teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.  

Hilton ParkSA’daki Otel Müdürlüğü görevini Aytan’a devreden Elif Yazoğlu ise kariyerine yine Hilton Worldwide bünyesinde devam edecek. Yazoğlu, yeni dönemde iki otelden birden sorumlu olarak,  Adana  HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinin Genel Müdürlüğü görevini üstlenecek.

Hilton Worldwide Türkiye Üst Sınıf Oteller Ülke Müdürü Armin Zerunyan atamalara ilişkin yaptığı açıklamada;  ‘’Tolga Aytan ve Elif Yazoğlu uzun yıllar Hilton Worldwide bünyesinde değerli görevlerde bulundu.  Birikimleri ve tecrübeleri sayesinde yeni görevlerinde de çok başarılı olacaklarına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Hilton ParkSA Otel Müdürü Tolga Aytan, gelecek dönemde hayata geçireceği yeni projelerle Hilton ParkSA’nın İstanbul’un değerli bir oteli olarak başarısını sürdürecektir. Aynı şekilde, Elif Yazoğlu da görev yapacağı Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinde en üst düzey Hilton kalite ve konforunu konuklarımıza sunmaya devam edecektir.’’ dedi.

Ege Üniversitesi’nden mezun olan Aytan, otelcilik kariyerine 1998’de, yönetici adayı olarak başladığı Hilton İzmir’de adım attı. Tolga Aytan, bu süre içinde Hilton  İzmir  ve Adana HiltonSA otellerinde Yiyecek & İçecek Müdürlüğü ve Operasyon Direktörlüğü gibi çeşitli görevler üstelendi. Aytan 2011’den bu yana Hilton Bakü’de Operasyonlardan Sorumlu Direktör olarak görev yapıyordu. Tolga Aytan Hilton ParkSA’daki yeni görevine Eylül 2014 itibariyle başladı.






Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri