24 / 04 / 2024

GYODER Taksitle Satış Sözleşmeleri Eğitimi 11 Mayıs'ta!

GYODER Taksitle Satış Sözleşmeleri Eğitimi 11 Mayıs'ta!

GYODER tarafından verilecek Ön Ödemeli Konut Satış ve Taksitle Satış Sözleşmeleri Eğitimi 11 Mayıs'ta Avukat Sinem Çelik Tuncel tarafından gerçekleştirilecek.


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Ön Ödemeli Konut Satış ve Taksitle Satış Sözleşmeleri Eğitimi 11 Mayıs'ta yapılacak. 


Neden Katılmalısınız?


Neredeyse tüm gayrimenkul şirketleri projelerinin finansman ihtiyacı sebebiyle maketten satış yapmaktadırlar. Bu projelerin tamamlanması ile birlikte maketten satılamayan taşınmazlarsa çoğunlukla vadeli olarak müşterilere satılmaktadır. İşte müşteri ayağını ekseriyetle tüketicilerin oluşturduğu bu pazar; hukuken sıkı bir şekilde düzenlenmekte; sözleşmeler, sözleşmelerin zorunlu içerikleri ve feshi, ödeme şekilleri ve taşınmazların vaad edilen özellikleri taşıyıp taşımaması gibi hususlar belirli yasal kurallara tabi tutulmaktadır.


Bu eğitim ile maketten satışın temelini oluşturan ön ödemeli konut satışları ve tamamlanmış taşınmazların vadeli satışını konu alan taksitle satışlar hakkında bilgi verilecektir.



Kimler Bu Eğitime Katılmalı?



Gayrimenkul sektörünün satış ve satış sonrası departmanları ile mali işler, iş geliştirme, pazarlama departmanlarında çalışan yöneticiler, sektöre yeni girmiş hukukçular ve konuya ilgisi olan tüm profesyoneller bu eğitime katılabilirler.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri