28 / 03 / 2024

Fi-Side Bahçeşehir Projesi'nde inşaat tekrar başladı!

Fi-Side Bahçeşehir Projesi'nde inşaat tekrar başladı!

Esenyurt'taki Fi-Yapı inşaatında yük asansörünün düşmesi sonucu 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı durdurulmuştu, Fi Yapı yaptığı son açıklamada Fi Side Bahçeşehir'in inşaatının yeniden başladığını duyurdu...


Esenyurt'taki Fi-Yapı inşaatında yük asansörünün düşmesi sonucu 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı durdurulmuştu. Fi Yapı yaptığı son açıklamada Fi Side Bahçeşehir'in inşaatının yeniden başladığını duyurdu.


Fi Yapı yaptığı açıklamada pazartesi gününden itibaren durum bilgilendirmelerinin düzenli şekilde tekrar verilmeye başlayacağını belirtti. 


İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama:



Fi-Side Bahçeşehir Projesi


2016 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor

Esenyurt'ta yaşanan kazadan sonra yazılı bir açıklama yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan yaptığı açıklamada; İnşaat çalışmalarına kısa süre sonra başlayacaklarını ve yıl sonuna kadar projeyi tamamlayacaklarını söylemişti. 


2012'de teslim edilecekti

Esenyurt Fi Side projesinin 2012 Haziran'da teslim edilmesi gerektiğini söyleyen ve 5 Nisan 2015 tarihinde Esenyurt Fi Side satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştiren Fi Side mağdurları tarafından seçilen Fi Side Dayanışma Platformu temsilcileri 9 Nisan ve 8 Eylül 2015 tarihinde de Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile görüşüp projeleri hakkında bilgi almışlardı. Son olarak Büyükçekmece Adliyesi'ne giderek Fi Yapı hakkında suç duyurusunda bulunan temsilciler gelişmeleri yakından takip edeceklerini belirtmişti.


3 bin 223 konut

Fi Yapı'nın 2008 yılında satışa sunduğu Fi-Side projesi, 54 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 3 bin 223 konutun yer aldığı Fi Yapı Fi Side projesinde 20 bin metrekare ticari alan mevcut.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri