18 / 04 / 2024

Feyzullah Yetgin yeni kabine açıklaması yaptı!

Feyzullah Yetgin yeni kabine açıklaması yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkin GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin'den açıklama geldi. İşte o açıklama...


“Yapısal Reformların En Büyük Destekçisi Olacağız”


GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yeni sistemin getireceği avantajlarla ekonomik istikrarın devamı edeceğine vurgu yapan Yetgin; “Ekonomimizin çok daha güçlü hale getirilmesi için gerçekleştirilecek yeni yapısal reformların en büyük destekçisi olacağız” dedi. 


Doç. Dr. Feyzullah Yetgin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; 


“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yürürlüğe girmesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olmuş ve yeni açıklanan kabine ile tüm belirsizlikler ortadan kalkmıştır. Bu vesile ile yeni hükümetin ülkemiz için hayırlı olmasını, tüm milletimize refah ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.”


Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam bir kararlılık içinde koşmaya, üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Yetgin, “Sektörün tüm alt açılımlarını aynı çatı altında toplayan ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ olarak, yeni dönemde, birlik ve beraberlik içinde, güçlenerek çok daha büyük başarılara ulaşacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz” dedi. 



Açıklamasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, Emlak Konut GYO Genel Müdürü ve aynı zamanda GYODER Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Kurum’un atanmış olmasına dikkat çeken Doç. Dr. Feyzullah Yetgin sözlerine şöyle devam etti; “Bugüne kadarki bilgi birikimi ve tecrübesi ile sektörde önemli bir yere sahip olan ve aynı zamanda yönetim kurulumuzun değerli üyesi Sayın Murat Kurum’un, ülkemizdeki gayrimenkul sektörünün gelişmesinde başarılı çalışmalarına devam edeceğine ve ülkemizin kendi şehir kültürünü ihya edecek atılıma imza atacağına inancımız tamdır.”