30 / 04 / 2024

Erdal Karacan: Beşiktaş Üniversitesi kurmak istiyoruz!

 Erdal Karacan: Beşiktaş Üniversitesi kurmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan Beşiktaş Dergisi'nin aralık ayı sayısında yer alan röportajında yeni stattan sonra en çok ağırlık verdikleri konunun Beşiktaş Üniversitesi olduğunu söyledi...



Karacan, Beşiktaş Dergisi'nin aralık ayı sayısında yer alan röportajında, kulüp başkanı Fikret Orman'ın özellikle bu konuya ağırlık verdiğini belirterek, "Sayın başkanımızın stattan sonra en çok ağırlık verdiği konunun Beşiktaş Üniversitesi olduğunu söyleyebilirim. Bununla ilgili görüşmelerimiz ve çalışmalarımız var" ifadelerini kullandı.


Amatör şubelerin, Beşiktaş sevgisinin yayılması konusunda çok önemli bir faktör olduğunu vurgulayan Karacan, şunları kaydetti:


"Yurt dışına baktığınız zaman, amatör branşlar çok geniş çaplı sponsorluklarla bu işleri yürütüyorlar. Biz de ne kadar güçlü sponsorlarla hareket edersek o kadar güçlü olacağız. Özellikle amatör branşlardan sorumlu yönetici olarak camiamızdan ricam, mümkün olduğu kadar bu takımlarımızın maçlarında da tribünleri doldurmaları." .


"Beşiktaş sevgisini ilk defa 6 yaşımdayken gittiğim Kasımpaşa maçında tattım. O günden beri hayata siyah-beyaz bakıyorum" diyen Karacan, "Kulüp üyeliği kartım, hayatımın her döneminde çok önemli bir simge olmuştur. Aynı zamanda Süleyman Seba'nın hayranıyım" ifadelerini kullandı.


AA