29 / 03 / 2024

Enka TC'den Moskova'ya 300 milyon dolarlık AVM yatırımı!

Enka TC'den Moskova'ya 300 milyon dolarlık AVM yatırımı!

Rusya’daki en büyük Türk inşaat ve yatırım şirketlerinden Enka, AVM projelerine bir yenisini daha ekliyor. . Enka’nın AVM yatırım ve işletmelerini yürüten "Enka TC", Moskova’da yenilediği Kaşirskoye AVM projesine öz kaynaklarından 300 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştiriyor.


Rusya’daki en büyük Türk inşaat ve yatırım şirketlerinden Enka, AVM projelerine bir yenisini daha ekliyor. Enka’nın AVM yatırım ve işletmelerini yürüten "Enka TC", Moskova’da yenilediği Kaşirskoye AVM projesine öz kaynaklarından 300 milyon dolardan fazla yatırım gerçekleştiriyor.

 

İnterfaks ajansının Knight Frank şirketinin açıklamasına dayanan haberine göre, Enka’nın Kaşirskoye Şosse’de eski Kapitoli AVM’nin yerine inşa edeceği alışveriş merkezinin 195 bin 500 metrekare büyüklüğünde olacağı, projenin 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanmasının planlandığı belirtiliyor.


ENKA, Moskova’da geçen sene Molodejnaya metro istasyonu yakınında, 9 bin 400 metrekarelik eski alışveriş merkezi yıkılarak yerine inşa edilen 235 bin metrekarelik Kuntsevo Plaza’yı faaliyete açmıştı.


Kaşirskoye Şose’de inşa edilecek AVM’nin, ENKA’nın Rusya’da Kuntsevo Plaza’dan sonra kendi AVM’lerini yenileyerek yapacağı ikinci büyük proje olacağı belirtiliyor.


Vatan 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri