29 / 03 / 2024

Emrullah Turanlı: Uyku saatimizi düşüreceğiz, mesai saatimizi artıracağız!

 Emrullah Turanlı: Uyku saatimizi düşüreceğiz, mesai saatimizi artıracağız!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, geçen hafta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında sabah saatlerinde evinden alınarak, üç gün gözaltında kaldı. Daha sonra serbest bırakılan Turanlı konuyla ilgili duygularını anlattı...



Operasyon kapsamında üç gün gözaltında tutulan işadamı Emrullah Turanlı isyan etti: Şeker hastasıyım, 24 saat 1 dilim peynirle durdum!


TAŞYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, geçen hafta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında sabah saatlerinde evinden alınarak, üç gün gözaltında kaldı. Ardından salıverildi. Operasyonla ilgili duygularını anlatan Turanlı, şöyle konuştu: “365 gün, 24 saat hesap vermeye hazırım. Her işadamı da buna hazır olmalı. Veremeyecek bir hesabım yok. Ancak usluba karşıyım. Bir iş adamının yanlış delillerle apar topar alınmasına karşıyım.  Bu bir zulümdür. Gözaltında aç bıraktılar diyemem ama ben şeker hastasıyım. 24 saat 1 dilim peynirle durdum. Dışarı çıktığımda ilk kez babam hayatta olmadığı ve bunları görmediği için sevindim. Akşamları evladım uyumadan televizyonu açamıyorum.”  


MESAİMİZİ ARTIRIYORUZ 


İş konusunda hırslandıklarını da vurgulayan Turanlı, “Çalışanlarla şu kararı aldık; uyku saatimizi düşüreceğiz, mesai saatimizi artıracağız. Daha çok çalışacağız” dedi.


1 MİLYAR DOLARLIK PROJE VAR


Taşyapı'nın yeni projelerinden de bahseden Turanlı, şunları söyledi:

“Bu yıl büyüklüğü 1 milyar dolar olacak projelerin inşaatına başlayacağız. Bu yatırımımızın 300 milyon eurosu Kıbrıs Havalimanı. Burada projemiz hazır sadece inşaat sahasının teslimini bekliyoruz. Seyrantepe’de yeni konut projemiz var. Four Winds projemizi yakın zamanda satışa çıkaracağız, inşaatı tamamlandı. Etiler’de imarlı 3 dönüm arazim var. Buraya otel, hastane ya da huzur evi yapmak istiyorum. Fikirtepe’de proje çalışmalarına başlıyoruz. Haydarpaşa’da yapacağımız otel için izinleri aldık. Geri dönüşüm tesisi için 100 milyon euro yatırım yapıyoruz.” 


Akşam




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler