28 / 03 / 2024

Emlak sektörü bu yıl altın dönemini yaşayacak!

Emlak sektörü bu yıl altın dönemini yaşayacak!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., müteahhitlerle vatandaşları aynı masada bir araya getiriyor. Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Kentsel dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörü, 2017’de altın dönemini yaşayacak'' dedi.


Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin adresi Rich World Gayrimenkul A.Ş., kentsel dönüşüm alanında bir ilki gerçekleştirerek, müteahhitlerle vatandaşları aynı masada buluşturuyor.


Kentsel dönüşümde rant algısının yıkılması adına böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini dile getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Kentsel dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörü, 2017’de altın dönemini yaşayacak, hem vatandaş, hem de müteahhit masadan mutlu ayrılacak” şeklinde konuştu.İnşaat sektöründe ulusal markaların yurt genelindeki satış temsilcisi olan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, 2016 yılını değerlendirdi. 2017 ile ilgili öngörülerini de paylaşan İloğlu, kentsel dönüşüm alanında hayata geçirdikleri uygulama hakkında da bilgiler verdi.


“Döviz yatırımı cazibesini kaybetti”

2016 yılında ülkemizde yaşanan olumsuzlukların yanı sıra döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalardan ötürü vatandaşların gayrimenkule yöneldiğini söyleyen Cengiz İloğlu, “Döviz yatırımı artık ülkemizde cazibesini kaybetti. Halkımız en güvenli liman olarak gördüğü gayrimenkule yatırım yaptı ve kazancım katladı” diye konuştu.


RANT KAPISI KAPANIYOR...

Kentsel dönüşüm alanında Bursa’da bir ilki gerçekleştirerek, vatandaşla müteahhiti aynı masada buluşturduklarını dile getiren İloğlu, “Kentsel dönüşüm konusu inşaat ve gayrimenkul sektörleri için gelecek 100 yılı planlama noktasında önemli bir fırsat. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli ve rant algısını ortadan kaldırmalıyız. Rich World Gayrimenkul olarak bu noktada önemli bir adım attık. Hayata geçirdiğimiz uygulama ile vatandaş ve müteahhitleri aynı masada buluşturuyor, iki tarafın da aklındaki sorulara cevap bulmasını sağlıyoruz. Böylelikle bilgi kirliliği oluşmasını engelliyor, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve sağlam konutlara kavuşması için gerekli ortamı tesis ediyoruz” ifadelerim kullandı.



Bursa Haber