06 / 05 / 2024

Dijital Kapı Dürbünü görücüye çıkacak!

Dijital Kapı Dürbünü görücüye çıkacak!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'nda Dijital Kapı Dürbünü'nü görücüye çıkaracak.


Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.


Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor. Firma, çok sayıda ürününü fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Yale Kilit, fuarda 9'uncu salondaki 137/A numaralı standında 5800 Serisi Dijital Kapı Dürbünü'nü görücüye çıkaracak. Ürün, standart dijital kapı dürbünlerinin özelliklerine ek olarak kamera sistemine entegre sensörlere sahip. Böylece, kapıya gelenlerin zile basmalarına gerek kalmadan, görüntüleri kaydediliyor.



Posta