28 / 03 / 2024

DemirDöküm Kazakistan'da ödüllü kombi Atron'u tanıttı!

 DemirDöküm Kazakistan'da ödüllü kombi Atron'u tanıttı!

DemirDöküm, Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı’da, 1 Kasım 2013 tarihinde, Metro Sport & Entertainment Center'da özel bir tanıtım etkinliği yaptı. Yapılan toplantının ardından tüm misafirlerin katılımı ile 1.5 saatlik karting yarışı yapıldı...



DemirDöküm’ün Kazakistan’da işbirliği içinde olduğu distribütörü ve onun 80’i aşkın bayi, tesisat elemanı ve kurumsal firma temsilcileriyle bir araya geldiği bu etkinlikte DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, ABD’den ‘Good Design’ ödülüyle dönen ve Türkiye’ de de en çok tercih edilen ürünlerinden olan Atron kombi hakkında bilgi verdi. 


Erdem Ertuna konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye'de ısıtma sektörünün lider kuruluşu olarak, rekabetçi ürünlerimizin yanında, hızlı ve esnek yapımız, geliştirdiğimiz yenilikçi iş modellerimiz ve hizmetlerimiz ile ortaklarımız ve toplum için sürekli değer yaratarak büyüyoruz. DemirDöküm ısıtma sistemlerinde 59 yıllık deneyimi ile Avrupa'nın en geniş üretim yelpazesine sahiptir.” Ertuna konuşmasını DemirDöküm’ün Türkiye pazarındaki başarılı grafiğini anlatarak sürdürdü ve ayrıca DemirDöküm’ün servis yapılanması hakkında bilgiler verdi.


Yapılan toplantının ardından tüm misafirlerin katılımı ile 1.5 saatlik karting yarışı yapıldı. Başarılı olan sürücüler özel bir kupayla ödüllendirildi.

 

Akşam yemeği ile sonlanan etkinlik sayesinde katılımcılar birbirleriyle kaynaşma imkanı buldular.