28 / 03 / 2024

Confetti duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği verecek!

 Confetti duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği verecek!

Turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren otel, restoran gibi büyük mekanların mimari projelerinde tercih edilen Confetti, kütüphane, okullar ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği vermeye başlıyor.



Duvardan duvara proje halılarıyla başta mimarlara olmak üzere modern çözümler sunan Confetti, 2014-2015 koleksiyonuyla mekanlarda tasarım ve şıklığı bir araya getiriyor.  Otel, restoran gibi mekanlara proje desteği sunan Confetti, 2015 itibariyle okul, kütüphane gibi binalarda da mekan sahipleri ve mimarların çözüm ortağı olmaya devam edecek.


Confetti’nin proje tasarım ekibi tarafından mekanlara özel olarak tasarlanan Confetti duvardan duvara proje halıları, özellikle kokuyu hapseden yapısıyla kalabalık mekanların tercihi oluyor. Anti-alerjik, anti-statik ve anti-bakteriyel yapısıyla sağlıklı kullanım sunan halılar, yanmazlık özelliği ile de kalabalık mekanlarda meydana gelebilecek küçük kazalara karşı güvenli bir ortam sağlıyor. 


Aşınmaz yapısıyla uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen Confetti proje halıları, Ocak 2015 itibariyle www.confetticarpets.com sitesinden satışa sunulacak.