18 / 04 / 2024

Bursa MODEKS 2014 Fuarı kapılarını 5 Mart'ta açıyor!

 Bursa MODEKS 2014 Fuarı kapılarını 5 Mart'ta açıyor!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarı yarın kapılarını açacak. Almira Otelde düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili bilgilendirmede bulunuldu...



TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarı yarın kapılarını açacak.


Almira Otelde düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Basın toplantısına; TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yrd. Murat Özkaya, fuarın hazırlanmasında TÜYAP’la işbirliği yapan Media Anemon firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilican ve yurtdışındaki tanıtım çalışmalarını yürüten ajans TG EXPO Genel Müdürü Gönül Akyıldız katıldı.


Basın toplantısında konuşan TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yrd. Murat Özkaya, hazırlanan MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarının 5-9 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceğini belirtti. 


'40 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ'


2013 yılında ilk kez düzenlenen Modeks Fuarı’nın yurt içi ve yurt dışından 31 bin 827 kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Murat Özkaya, “Bu yıl ise Bursa –İnegöl firmalarının beraberinde İstanbul, Diyarbakır, Balıkesir, Eskişehir ve Kütahya’dan gelen 175 marka katılımıyla 3 ayrı salon ve fuaye olmak üzere toplam 20 bin metrekare alanda 40 bin ziyaretçi hedefi ile hazırlanan Anadolu’nun büyük buluşması sektörün desteğini yanına alarak daha yeni coğrafyalara hitap etmekte, sektörün nabzını tutmaktadır.” dedi. 


Fuara bu yıl yurt içi ve dışından yoğun ilgi olduğunun altını çizen Özkaya, aralarında Afganistan, Almanya, Arnavutluk ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere birçok ülkeden katılımcıların fuara katılacağın ve bu kapsamda ikili iş görüşmelerinin de yapılacağını söyledi. Yurt içinden fuara 40 bin mobilya mağazası yetkilisinin davet edildiğinin altını çizen TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Murat Özkaya, ayrıca fuar kapsamında en iyi ürün yarışması gibi bir dizi etkinliğinde düzenleneceğini söyledi. 


Murat Özkaya, MODEKS 2014 fuarı kapsamında; modern ve avangart mobilya, modüler mobilya, klasik ve neo mobilya, klasik mobilya, oturum grupları, bebek, çocuk ve genç mobilyaları, yatak odası, tek kullanılan mobilyalar ve aksesuarlar ile diğer ürünlerin yer aldığını söyledi. 


Fuar 5-8 Mart 2014 tarihleri arasında 10.00 ila 19.00 arasında, 9 Mart 2014 günü ise 10.00 ila 18.30 arasında ziyaret edilebilecek.


TG EXPO Genel Müdürü Gönül Akyıldız ise fuarla ilgili Avrupa ve Afrika’da başta mobilya dergileri olmak üzere çeşitli basın kuruluşları ile 100’ün üzerinde tanıtım yaptıklarını belirterek, ziyaretçi sayısını artırmaya çalıştıklarını söyledi.


Media Anemon firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bilican da İnegöl’ün Türkiye’nin Milanosu olduğunu belirterek, İnegöl mobilyasını Bursa’nın potansiyeli ile dünyaya daha iyi tanıtacaklarını belirtti.


 

Bursa'da Bugün