19 / 04 / 2024

Bahçeşehir ve Halkalı projelerinde hemen teslim, peşinatsız ev fırsatları!

 Bahçeşehir ve Halkalı projelerinde hemen teslim, peşinatsız ev fırsatları!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve konut alıcıları için farklı seçenekleri cazip ödeme planları ile alıcısına ulaştıran www.evdekifirsat.com Bahçeşehir ve Halkalı’daki projelerinde yıla yoğun ilgiyle girdi


Peşinatsız hemen teslim daireler yeni ödeme planları dışında ayrıca Kent’SELL satış ofislerinde kişiye özel oluşturulan ödeme planları ile gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için fırsatlar oluşturuyor


Markalı konut projelerindeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkânlarıyla satışa çıkaran EYG Grup iştiraki Kent’SELL, projelerin 7/24 platformu www.evdekifirsat.com’da  konut alıcılarıyla fırsat ödeme planları kapsamında buluşmaya devam ediyor. Yıla yeni ödeme planı ve kampanya ile giren www.evdekifirsat.com’da Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinde peşinatsız, hemen teslim, 1+1 evler ayda 1.290 TL, 2+1 evler ise 1.850 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 


 Bahçeşehir ve Halkalı projelerinde hemen teslim, peşinatsız ev fırsatları!


Kişiye özel ödeme imkânları

Hemen teslim edilen evlerin peşinatsız, ara ödemelerin de şirket bünyesinde sabit olması ev almak isteyenler için fırsatlar oluştururken Kent’SELL satış ofislerinde kişiye özel ödeme planları ile de farklı seçenekler oluşturuluyor. Kişiye özel tasarlanan özel ödeme planlarını Bahçeşehir projeleri için Bahçeşehir Satış Ofisi’nde, Halkalı Divan Residence için Halkalı Satış Ofisi’nde sunuyor. Yatırım ya da oturma amaçlı hemen teslim ev sahibi olmak isteyenler 7/24 projeleri www.evdekifirsat.com üzerinden 3D turla da inceleyebiliyor.


Kent’SELL ile Bahçeşehirli olma fırsatı

Bahçeşehir’deki projeler arasında yer alan Bahçeşehir Vadi, Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Teras Evler ve Residence projeleri yerleşmiş düzeni, peyzaj alanları, sosyal ve spor tesisleriyle Bahçeşehir’in simgesi haline geldiler. 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler