25 / 04 / 2024

Artık aidatlar mobilden ödenebilecek!

 Artık aidatlar mobilden ödenebilecek!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başladı. Derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama kısa mesajla alınabiliyor.


Türkiye'de birçok apartmanın elden toplanan aidatları yaşadığımız şu süre boyunca virüs riskini artıyor. Payguru, mobil ödeme ile yeni bir alternatif hizmet sunuyor. Şirket  800'den fazla kuruma mobil aidat hizmeti sunup aidat toplama faaliyetlerine pratik ve hijyenik hizmeti sağlıyor.


Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; mobil aidat hizmetini derneklerden vakıflara, siyasi partilerden spor kulüplerine, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar birçok işletmelerin kullanabiliyor. Mobil Aidat sitesi ile toplanan tahsilatlar ve üyeler tarafından yapılan ödemeler görüntülenebiliyor.


Payguru Yönetim Kurulu Başkanı Işık Uman, şu açıklamalarda bulundu: “Payguru sayesinde Türkiye'de bugün itibarıyla 800'den fazla dernek ve kuruluş, üyelerinden aidatları mobil ödeme aracılığıyla tahsil ediyor. Mobil ödeme; sadece cep telefonu numaranızla, kredi kartı ya da nakite ihtiyacınız olmadan kolay ve güvenli ödeme yapabileceğiniz bir ödeme yöntemi. Koronavirüs salgınını yaşadığımız bu günlerde sosyal mesafeyi korumak adına sağlıklı bir çözüm olarak öne çıkıyor. Özellikle bu dönemde çok daha fazla tercih edildiğini görüyoruz. Sunduğu kolaylık nedeniyle önümüzdeki dönemde de kullanım trafiğinin artmasını bekliyoruz.”