05 / 05 / 2024

Şehrizar Konutları’nda en pahalı ev 3.5 milyon lira!

 Şehrizar Konutları’nda en pahalı ev 3.5 milyon lira!

Üsküdar Altunizade’de yapımı devam eden Şehrizar Konakları projesinde en pahalı ev 3 milyon 500 bin liraya satılıyor!


Üsküdar Altunizade’de Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat tarafından inşa edilen Şehrizar Konakları projesi, ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar tarafından tasarlanan lüks bir proje…

Şehrizar Konakları bir arada yaşamak isteyen geniş aileler için huzurlu ve ferah bir ortam sağlarken, İstanbul’un bitkilerinin kullanıldığı peyzaj düzenlemeleriyle sıcak ve samimi bir mahalle ortamını da mimariye yansıtıyor. Her mahallenin ortak bahçe alanlarının bulunduğu projenin peyzajında, İstanbul’un doğasını yansıtan Manolya, Süs Kirazı, Gülibrişim, Oya Ağacı, Süs Elması, Sarı Salkım, Akağaç, Huş, Katalpa ve Erguvan gibi bitkiler kullanılıyor.

Şehrizar Konakları projesi 38 blok ve 208 lüks daireden meydana geliyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı. Teslimler 2013 yılı başlarında gerçekleşecek ve projede yaşam başlayacak.

Şehrizar Konakları projesi 49 bin 500 metrekare alana sunuluyor. Projenin inşaat alanı 108 bin metrekare. En küçük ev 180 metrekare, en büyük ev ise 626 metrekare alana sahip. Fiyatlar 1 milyon 950 bin lira ile 3 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

Burhaniye Mahallesi

Tunuslu Mahmutpaşa Cad. No:2

Üsküdar / İstanbul

Satış Ofisi: 0 216 557 90 10

E-posta: [email protected]

www.sehrizar.com