28 / 03 / 2024

Sarphan Finans Park satış cirosu: 126 milyon 114 bin 634 TL!

 Sarphan Finans Park satış cirosu: 126 milyon 114 bin 634 TL!

Sarphan Finans Park yerli ve yabancı yatırımcıların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.’nin Ocak ayında açıklanan tablosuna göre, aylık satış cirosu en yüksek olan projesi Sarphan Finans Park oldu...


Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Planlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği İstanbul’un en önemli değerlerinden olan Sarphan Finans Park Modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘’Avrupa’nın En Prestijli Projesi’’, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ödülü sahibi olan proje OCAK ayında açıklanan tabloda 126.114.634 TL’lik satış cirosu ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.’nin en başarılı ortaklık projesi oldu.


İstanbul Finans Merkezi’nde ilk yükselen değeri olan ve yatırımcısına ciddi oranda avantaj sağlayan Sarphan Finans Park, hem projenin mimarisi ile hem de iyi bir yatırım olma özelliği ile başarılı bir satış grafiği sergiliyor. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyan, sadece bir finans merkezi olmasının ötesinde, yirmidört saat yaşamın canlı olacağı İstanbul Finans Merkezi’nin tüm trafiği Sarphan Finans Park’ın önünden akacak. Bu hareketli iş ve yaşam alanının ilk projesi olmasından ötürü yatırımcı için vazgeçilmez bir tercih sebebi olmaya devam ediyor.


Sarp Group Hakkında;

1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye'nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla beraber hareket ederek sektörde kalite ve güvenin temsilcilerinden biri olma konumuna ulaşmıştır. 2005 yılında Yeni Sarp İnşaat'ı bünyesine katarak faaliyetlerine hız kazandıran grup, çok kısa bir zaman diliminde birçok büyük başarıya imza atmıştır. Başta insan faktörü olmak üzere teknolojiyi ve kaliteyi göz önünde bulunduran Sarp Group, günümüzde Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer almaktadır.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016