29 / 03 / 2024

Sarıgöl Kent Konutları iletişim!

 Sarıgöl Kent Konutları iletişim!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1.452 ada üzerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Sarıgöl Kent Konutları iletişim bilgileri...


İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Sarıgöl Kent Konutları'nın inşaat çalışmalarının 2 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Sarıgöl Kent Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.


Teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Sarıgöl Kent Konutları 9 blok halinde tasarlandı. Projede toplam 725 adet konuta yer veriliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerini yer aldığı Sarıgöl Kent Konutları'nda konut büyüklükleri ise 51 metrekare ile 114 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


Sarıgöl Kent Konutları iletişim bilgileri;

Kentsel dönüşüm hakkında ve kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek Sarıgöl Kent Konutları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için www.gaziosmanpasa.bel.tr sitesine giriş yapıp, kentsel dönüşüme tıklayabilirsiniz.


Proje hakkında tüm soru ve önerilerinizi iletmek için ise gaziosmanpasa.bel.tr/kentseldonusum/Iletisim.aspx adresine tıklamanız yeterli olacaktır.



444 0 467

www.gaziosmanpasa.bel.tr


Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com